Ana SayfaÜnlülerBeren Saat Ödül Törenine Damga Vurdu

İlgili Postlar

Beren Saat Ödül Törenine Damga Vurdu

Beren Saat  Ödül Törenine Damga Vurdu.GQ Türkiye Men Of The Year , 2016’da başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 21 yıldır devam eden  ve Türkiye’de Clear ana sponsorluğunda, bu yıl beşinci kez düzenlenecek geceye çok sayıda ünlü isim davetliydi. Dün akşam Volkswagen Arena’da gerçekleşen ve sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlu’nun üstlendiği ‘GQ Türkiye Men of the Year’ ödül törenine Beren Saat’in kıyafeti damga vurdu.

 

BU GECEYE ÖZEL OLARAK HAZIRLANDIM

Sunucu Simge Fıstıkoğlu’nun sahneye ” Eşine fanatik hayata fanatik bir insandan bahsediyoruz ” sözleriyle çağırdığı Beren Saat , sunucunun cümlesini bitirmesini beklemden konuşmaya başladı . Simge Fıstıkoğlunun buyrun siz önce başlayın demesiyle konuşmasını yapan güzel oyuncu izleyenleri adeta büyüledi  sözlerine e “sadece ödül vermeye çıkmış olmiyim ” ile başladı . Özgür Masur imzalı yeşil bir kıyafet giyen Saat, dekoltesi ile göz doldurdu. Sahnedeyken Özgür masur’a da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen oyuncu bu gece için özel olarak hazırlandığınıda belirtti.

YILIN EN İYİ YÖNETMENİ

Ozan Açıktan’a Yılın Yönetmeni Ödülü’nü vermek için saheye çıkan Beren Saat ” yılın en iyi yönetmeninin ne kadar iyi olduğunu anlatacak değilim “dedi. Bu ödülü vermesini Ozan Açıktanın istediğini belirten güzel oyuncu arkadaşının ödülü almak için ne kadar çaba sarfettiğinden bahsetti ve çok sevindiğini söyledi.

Yılın en prestijli etkinliklerinden biri olan; iş, sanat, moda ve eğlence dünyasının önemli isimlerinin davetli olduğu gece Clear ana sponsorluğunda gerçekleşecek. GQ Türkiye Men Of The Year gecesinde davetlilerin ulaşımı ise Volkswagen tarafından sağlandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler