Ana SayfaDizilerBen Bilmem Eşim Bilir 7 Haziran Çarşamba’da Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

Ben Bilmem Eşim Bilir 7 Haziran Çarşamba’da Ekranlara Geliyor

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren kısa süre içerisinde izleyenlerin sevdiği ve takip etmeye başladığı Ben Bilmem Eşim Bilir adlı yarışma programı, yeniden ekranlara gelecek. Özellikle Ufuk Özkan tarafından sunulmaya başladıktan sonra farklı bir heyecan katılan yarışma programı, geçtiğimiz aylarda ekranlara kısa bir ara vermişti.

Yeniden Ekranlara Dönüyor

Yapılan açıklamalara göre yeni bölümleri ile yeniden ekranlara gelecek olan Ben Bilmem Eşim Bilir çiftlerin yarışma heyecanını yeniden ekranlara taşıyacak. 7 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Ben Bilmem Eşim Bilir, Ramazan eğlencesi olarak Ramazan ayı boyunca ekranlarda olacak.

Özellikle büyük ödüllü kazanabilmek adına çiftlerin zorlu oyunlarda performans gösterdiği Ben Bilmem Eşim Bilir, izleyenleri hem güldürecek hem de keyifli bir vakit geçirmesini sağlayacak. Yapılan resmi açıklamalarda özellikle 7 Haziran itibariyle yeni bölümlerin ekranlarda olacağı belirtilirken, yeni sezonun sunuculuğunda da yine Ufuk Özkan yer alacak.

Konu ile ilgili yapılan resmi açıklamalar sonrasında bu gelişmenin özellikle yarışmayı seven kişilerde heyecan yarattığı görüldü. Yarışmaya daha önceki sezonlarda katılamayan çiftler için de büyük bir şans oluştu. Ben Bilmem Eşim Bilir yarışması için başvuru yapabilecek olan çiftler, yeni sezonda ekranlarda yarışma ve büyük ödülü kazanma fırsatı elde edebilecek. Ben Bilmem Eşim Bilir  için başvuru ekranlarına Kanal D’nin resmi internet sitesi üzerinden erişim sağlanabileceği gibi kişilerin yeni dönem için başvuru yapabileceği de belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler