Ana SayfaÜnlülerBarış Arduç Ekranlara Ne Zaman Geri Dönecek? Belli Oldu

İlgili Postlar

Barış Arduç Ekranlara Ne Zaman Geri Dönecek? Belli Oldu

Kiralık Aşk dizisinin Ömer’i Barış Arduç için ekranlara geri dönüş tarihi belli oldu. Yakışıklı oyuncuyu ekranlarda yeniden görmek için sabırsızlıkla bekleyen hayranlarına, Star TV’den gelen açıklama müjde verdi.

Kiralık Aşk dizisindeki Ömer İplikçi rolüyle çok popüler olan ve sevilen Barış Arduç, dizinin ocak ayında final yapmasıyla şimdiye dek farklı bir çalışmada yer almamıştı. Yeni sezon için birçok diziden teklif alsa da kendisinden net bir açıklama gelmemişti. Hayranları, Arduç’u bir an önce ekranlarda görmek için sabırsızlansa da bir müddet daha ne yazık ki bekleyecekler.

Barış Arduç Yeniden Star TV ile Dönüş Yapıyor

Sözcü gazetesinden aldığımız habere göre Star TV Genel Yayın Yönetmeni Öner Özgüner’in yaptığı açıklamaya göre Arduç’un yeni dönemde Star TV’nin bir projesinde yer alacağı bildirildi. Arduç ile şu an 3 proje hakkında görüştüklerini ve kararı kendisinin vereceği de ifade edildi.

Arduç, Ocak Ayında Yeniden Ekranlarda Olacak

Yine Star TV Genel Yayın Yönetmeninin yaptığı açıklamaya göre Barış’ın 2018 yılının ocak ayında yeniden ekranlarda olacağı belirtildi.

Ocak ayına kadar epeyce bir zaman olması Arduç’un hayranlarını biraz daha bekletecek olsa da yine de Kiralık Aşk dizisi kıvamında yepyeni bir dizi ile sevenleriyle buluşması umut vadediyor.

Barış Arduç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler