Ana SayfaÜnlülerBanu Alkan Neden Karakolluk Oldu?

İlgili Postlar

Banu Alkan Neden Karakolluk Oldu?

Dünya Güzellerim adlı programda yer alan Banu Alkan’ın karakolluk olması oldukça dikkat çekti.

Show TV’de geçtiğimiz ay itibari ile yayınlanmaya başlayan ve yüksek izlenme oranları alan programda ilginç anlar yaşandı. Hindistan’daki önemli yerleri gezen Banu Alkan ve programın diğer konukları oldukça zorlu anlar yaşarken, Banu Alkan’ın Hindistan’daki polislerle anlaşamaması zorla karakola götürülmesine neden oldu.

Nepal’e Gidiyorlardı

Programda Bülent Ersoy, Burcu Esmersoy gibi isimlerle birlikte yer alan Banu Alkan, Nepal’e gitmek için hazırlanıyordu. Yolculuk öncesinde pasaport kontrolü yapan polislerin kontrolüne takılan Banu Alkan ise fotoğraf ile benzetilemediği için karakola götürüldü. Banu Alkan kontroller sırasında fotoğrafın kendisine ait olduğunu söylese de karakola giderek ifade vermek durumunda kalan ünlü isim, yaşanan bu karışıklık nedeniyle oldukça zorlandı.

Doğum Tarihi Ortaya Çıktı

Bugüne kadar doğum tarihini 1 Nisan 1961 olarak söyleyen Banu Alkan’ın gizlediği bir gerçek de bu olay ile birlikte ortaya çıktı. Pasaportta yer alan bilgilere göre doğum tarihi 1 Temmuz 1958 olan Banu Alkan, bu farklı durum nedeniyle de kısa süre içerisinde sosyal medyada konuşuldu.

Gözlük Sorun Oldu

Banu Alkan’ın tanınmamasında taktığı gözlükler de etkili olurken polislerin ısrarlarına rağmen gözlüğünü tamamen çıkarmayan Banu Alkan, bu nedenle karakola götürüldü. Burada yapılan kontroller sonrasında ise ünlü isim serbest bırakıldı. Yaşanılan bu anlar ise program ile birlikte ekranlara getirildi.

Banu Alkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler