Ana SayfaDedikoduBanu Alkan itiraf etti! Kendisinden 27 yaş küçük bir öğrenci ile aşk...

İlgili Postlar

Banu Alkan itiraf etti! Kendisinden 27 yaş küçük bir öğrenci ile aşk yaşıyor

Ünlü sanatçı Banu Alkan, konuk olduğu programda şoke eden bir itirafta bulundu. 58 yaşındaki Alkan, canlı yayında kendisinden 27 yaş küçük olan bir öğrenci ile aşk yaşadığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Türk sinemasına seksi halleri ve eşsiz oyunculuk performansı ile damgasını vurmuş usta sanatçı Banu Alkan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar isimli magazin programına konuk olarak katıldı. Alkan, özel hayatına dair şoke eden bir itirafta bulundu. Usta sanatçının aşk yaşadığı sevgilisi ile aralarındaki yaş farkı izleyicileri şaşırttı.

58 yaşındaki Banu Alkan, yeni sevgilisinin kendisinden tam 27 yaş küçük olduğunu itiraf etti. Alkan, sevgilisinin isminin baş harfinin M olduğunu ve kendisinin Los Angeles’te okuyan bir öğrenci olduğunu açıkladı.

Banu Alkan’ın aşk itirafı karşısında, programın sunucuları Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek yaşadıkları şaşkınlığı gizleyemedi.

Yeni aşkını anlatırken “Yeni sevgilim ile çok az yaş farkım var” diyen usta sanatçı Banu Alkan, 31 yaşındaki genç sevgilisi ile altı aydır tutkulu bir aşk yaşadıklarını ve evlenmek istediklerini itiraf etti.

Banu Alkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler