Ana SayfaDedikoduBanu Alkan bombayı patlattı: Bülent Ersoy erkekken bana asılmıştı

İlgili Postlar

Banu Alkan bombayı patlattı: Bülent Ersoy erkekken bana asılmıştı

Banu Alkan hakkında olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre; Banu Alkan şu sıralar Dünya Güzellerim programında kavga ettikleri haberleri ile gündemde olduğu Bülent Ersoy’un erkek olduğu dönemde kendisine asıldığını söyledi. İşte detaylar…

Dünya Güzellerim isimli programda kavga etmeleri ile gündemde olan Banu Alkan ve Bülent Ersoy hakkında olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Banu Alkan, Bülent Ersoy’un kadın olmadan önce kendisine asıldığını iddia etti.

TV EM kanalında yayınlanan bir magazin programı ‘Her Şeyi Konuşalım’ın sosyal medya hesabında Banu Alkan ve Bülent Ersoy hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Programının sosyal hesabında Banu Alkan’ın ağzından “Bülent Ersoy erkekken bana asıldı. Ona pas vermedim, şimdi intikam alıyor.” şeklinde bir iddia ortaya atıldı.

Bülent Ersoy’un basın danışmanı açıklama yaptı

İddianın yapıldığı paylaşım programın sosyal medya hesabından kısa bir süre sonra silindi ancak Bülent Ersoy basın danışmanı aracılığı ile açıklama yaparak iddiaları deli saçması olarak yorumladığını belirtti.

Banu Alkan’ın kardeşi ve basın danışmanı açıklama yaptı

Banu Alkan’ın basın danışmanı ve kardeşi Bahar Alkan ise Şık Hayat’a konuştu ve iddialar hakkında “Bunlar palavra… Ablam böyle bir iddiada asla bulunmadı. Bunlar hayal ürünü şeyler.” dedi.

Uzun süre konuşulacak gibi

Banu Alkan’a ait olduğu şeklinde sosyal medya üzerinden paylaşılan iddialar uzun süre çok konuşulacak gibi görünüyor.

Banu Alkan kimdir?

Bülent Ersoy kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler