Ana SayfaDünyaBakımlı Dünya Liderleri ve Bakım Masrafları

İlgili Postlar

Bakımlı Dünya Liderleri ve Bakım Masrafları

Bakımlı Dünya Liderleri ve Bakım Masrafları

Onlar sürekli takım elbiseleriyle durgun donuk yada soğuk şekilde önemli kararlar açıklayan ve hiç kişisel hayatları olmayan insanlar değiller tabi ki.. Her birinin makyaj ve bakım masrafları var. İşte Trump’ tan Putin’ e, Macron’ dan Obama’ya dünya liderlerinin bakım masrafları…

Emmanuel Macron

39 yaşındaki Fransa Cumhurbaşkanı Macron, liderliğinin ilk 3 ayında makyajına 26 bin euro harcadı. Elysee Sarayı, Macron’un makyözü Natacha’nın biri 10 bin, diğeri ise 16 bin euro tutarında iki fatura gönderdiğini doğruladı. Ancak yakın zamanda bu masrafın azalacağının altı çizildi. Nicolas Sarkozy ve François Hollande’ın aksine Macron makyajı için devamlı bir görevli çalıştırmak yerine dışarıdan hizmet alıyor. Önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleneceğiyse muamma.

Barack Obama

 

Bir önce ki ABD başkanı Barack Obama makyajlarında asla maskara, far, dudak parlatıcısı, allık kullandırmazdı. Eski ABD Başkanı’nın makyajında sadece fondöten, pudra ve concealer tercih edilirdi ki başkan bunları da özellikle dünyaya sesleneceği toplantılarda isterdi. Fotoğrafları çekilecek olsa bile ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçireceği zamanlarda makyaj yaptırmaktan uzak dururdu.

 

Nicolas Sarkozy

 

Eski Fransa cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, her ay yüzü için 8 bin euro harcadı. Sarkozy için saray ayda 8 bin euro’ya çalışan bir makyözle anlaşmıştı. Bu arada 2007 seçim kampanyası için Sarkozy makyajı ve saçı için 34 bin euro harcadı.

Vladimir Putin

 

Rus lider makyajından ziyade yüzüne yaptırdığı estetik müdahalelerle gündeme geliyor. Yıllar geçtikçe daha da gençleştiği konuşulan Putin’ in arada bir ortadan kaybolup, gizli gizli özel cilt bakımları yaptırdığı da söylentiler arasında. Göz altı torbaları, kırışıklıkları yıllar geçtikçe bir bir yok olan liderin söylentilere göre botoks, dolgu, kaş kaldırma operasyonları ve gençlik iksirleri vazgeçilmezleri arasında.

 

 

Donald Trump

ABD Başkanı Donald Trump’ ın eski berberlerinden Amy Lasch, polemik konusu olan Trump saçı için açıklık getirdi: Onun kisi peruk değil; kabarık saçları yüzde 100 doğal. 80′ lerden beri aynı saç modelini kullanıyor, değişimden korkuyor. Ancak bir gerçek var ki o da başkanın saçlarının korkunç derecede kuru ve cansız olduğu. Dahası saçındaki ton farklılıkları boyasının da başarısız olduğunu gösteriyor. Acaba eşi ya da kızı mı boyuyor?

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler