Ana SayfaDedikoduBahtı Kara Seda!

İlgili Postlar

Bahtı Kara Seda!

Seda Akgül’ün İkinci Programı da Reyting Kurbanı Oldu

FOX’ta yayınlanan ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ isimli barıştırma programı ani bir kararla yayından kaldırılan Seda Akgül, yine aynı kanalda yayınlanan ‘Her Şey Gerçek’ programıyla ekrana dönüş yapmıştı. Kısmetse Olur’dan sonra istediği başarıya bir türlü kavuşamayan Seda Akgül’ün bu programının da kaldırılması “bahtı kara” yorumlarına sebep oldu.

Bu Da Gol Değil

Kısmetse Olur yarışmasından sonra ekranlarda istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Seda Akgül’ün şansı bir kez daha yaver gitmedi ve programı yayından kaldırıldı. Ne Seninle Ne Sensiz programı çok güzel gitmesine rağmen birden yayından kaldırılması seyircilerin anlam veremediği bir konu olmuştu. Daha sonra normal kanalların akışına uyarak o da “Her Şey Gerçek” adlı programla ekranlara geri döndü fakat buda gol olmadı.

Reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan program, reality kuşaklarının ilk kurbanı oldu.  Bir çok kanalda aynı konulardan programlar yapılması da Seda Akgül’ün şansızlığı oldu. Ama yılmayan Akgül’ün, yakında farklı bir işle ekranda olacağı da öğrenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler