Ana SayfaKimdirAytaç Şaşmaz kimdir?

İlgili Postlar

Aytaç Şaşmaz kimdir?

Aytaç Şaşmaz, 4 Ağustos 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz; oyunculuk eğitimi almıştır. Abisine olan benzerliğinin yanı sıra  oyunculuk konusunda da onun gibi başarılı olmak istiyor. Yakışıklılığıyla ön plana çıkan oyuncunun boyu 1.80, kilosu ise 77’dir.

Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı eserler

Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı film

2017 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Aytaç Şaşmaz rol aldığı film Kötü Çocuk filmidir. 2017 yılında başrolünde Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu‘nun yer aldığı  Kötü Çocuk sinema filmi ile beyaz perde de ilk defa kendini göstermiştir.

Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı dizi ve karakteri

Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda da yer alan Aytaç Şaşmaz Söz Dizisi Oyuncuları arasında Uzman Çavuş Feyzullah karakterini canlandırmaktadır. Dizideki görevi İstihkam Uzmanıdır. rütbesi Uzman Çavuştur. Çaylak lakaplı Feyzullah timin en genci, tecrübesizi ve çaylağıdır. Annesi kendisine çok düşkün olduğundan özel kuvvetlerde olduğunu söyleyememiştir. Annesi onu Muğla’da turizm jandarma zannetmektedir.

Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı reklam filmi

Çeşitli reklam filmlerinde de yer alan Aytaç Şaşmaz, yakışıklılığı ile bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Rol aldığı reklam filmlerinden biri Coca Cola reklamıdır.

Günlük hayatta Aytaç Şaşmaz

Düzenli olarak spor yapmayı seven bir yapısı var ve vücut kasları da bunu doğrular nitelikte. Sosyal medyadan paylaşımlara baktığımızda genç kızların şimdiden ilgisini çekmiş durumda.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler