Ana SayfaDedikoduAyrıldıkları konuşulan Aslı Enver ve Murat Boz'dan romantik düet!

İlgili Postlar

Ayrıldıkları konuşulan Aslı Enver ve Murat Boz’dan romantik düet!

Ayrıldıkları yönünde haberler ile anılan Aslı Enver ve Murat Boz çiftinden ayrılmadık pozları. Çift, Murat Boz’un doğum günü kutlamasında birbirlerinin gözlerinin içine bakarak şarkı söyledi. Detaylar haberimizde…

AYRILIK HABERLERİ ŞOKE ETMİŞTİ…

Ünlü oyuncu Aslı Enver ve şarkıcı Murat Boz çifti, geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ile magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Uzun zamandır aşk yaşayan çift, çıkan haberlere inat romantik anlar yaşadı.

ÇIKAN HABERLERE İNAT GÖZ GÖZE ŞARKI SÖYLEDİLER…

Murat Boz’un doğum gününü bir parti ile kutlayan çift, birbirlerinin gözlerinin içine bakarak “Tavla Beni” şarkısıyla düet yaptı. Sevgilisiyle romantik anlar yaşayan Aslı Enver, bu anların videosunu sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Ünlü oyuncu paylaşımına, “Tavla tavla beni tavla  Murat Boz iyi ki doğdun sen… İyi ki varsın sevgilim” notunu düştü.

EŞE DOSTA GÖSTERDİLER…

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak kabul dilen Murat Boz ve Aslı Enver çifti, geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları yönündeki haberler ile gündeme gelmişlerdi. Çift, bu haberin ardından birlikte paylaşımlar yapmaya başlamıştı. Ayrılmadıklarını, hala daha aşklarını yaşamaya devam ettiklerini ispatlama uğruna birlikte çekilmiş pozlarını paylaşan Boz ve Enver çifti, son olarak Murat Boz’un doğum gününde romantik anlar yaşayarak eşe dosta ayrılmadıkları, hala daha aşklarını yaşamaya devam ettiklerini gösterdiler. Ayrılık haberlerinin yalan olmasına, en çok çiftin hayranları sevindi.

Murat Boz kimdir?

Aslı Enver kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler