Ana SayfaKimdirAyla Çelik kimdir?

İlgili Postlar

Ayla Çelik kimdir?

Bu yaza damgasını vuran Bağdat şarkısının sahibi Ayla çelik kimdir? Ayla Çelik kaç yaşında? Ayla Çelik aslen nereli? Ayla Çelik hangi burç? Ayla Çelik nerede ve ne zaman dünyaya geldi, çalışmalar? nelerdir? Ayla Çelik hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Ayla Çelik kaç yaşında? Ayla Çelik aslen nereli? Ayla Çelik hangi burç?

Ayla Çelik, 29 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Şu an 29 yaşında olan Ayla Çelik akrep burcudur.

İstanbullu ünlüler

Ayla Çelik kimdir?

Çelik, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Ardından tutkusu olan müzik hayatına adım attı. Ayla Çelik, profesyonel müzik hayatına Melih Kibar ile birlikte başladı. Çelik, çok sayıda reklam müziğini seslendirdi, devlet tiyatroları için hazırlanan ve Kenan Işık’ın yönetmenliğini yaptığı Antigone isimli oyunun müziklerini de hazırladı. Ayla Çelik, 30 Temmuz 2007 tarihinde Belma Şahin ile birlikte İstanbul Türküleri isimli albümü çıkardı. Son olarak 15 Ocak 2016 tarihinde Ben isimli ikinci stüdyo albümünü yayımladı. Albümden ikinci klip olarak Beyazıt Öztürk ile birlikte seslendirdikleri Bağdat şarkısına klip çekti. Bu şarkı ile Türkiye Resmî Listesi’nde 1 numaraya kadar yükselmeyi başardı. Hatta, yazın halka açık mekanlarda en çok çalınan şarkılar listesinde de bir numara oldu.

Ayla Çelik’in albümleri

İstanbul Türküleri (2007) Lavanta (2010) Ben (2016)

Ayla Çelik eserleri

Berkay “İzmirli” Demet Akalın “Türkan”, “Ya Sana Bir Şey Olursa”, “Gidenlerin Kalanları” Ebru Gündeş “Vatan”, “Aşkın Huzurunda” Ebru Yaşar “Hasretin Vuruyor” Gökhan Tepe “Kader” Gülben Ergen “Bugünün Sevdalısı” İrem Derici “Dantel” Kendi “Voltaj” Petek Dinçöz “Yerimde Sen Olsan”, “Aşk Yüzünden”, “Kolay Değil” Reyhan Karaca “Şans” Serdar Ortaç “Rahvan”, “Abi” Sibel Can “Benim Adım Aşk”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler