Ana SayfaDizilerAvatar Atakan Söz Dizisinde!

İlgili Postlar

Avatar Atakan Söz Dizisinde!

Survivor’a katıldıktan sonra tüm Türkiye tarafından tanınmaya başlanan Avatar Atakan yeni bir dizi projesinde katıldı.

Dövüş sporları ile ilgilenen ve Türkiye’yi yurtdışında en iyi şekilde temsil eden Avatar Atakan Survivor 2017 sonrasında tüm Türkiye’nin sevdiği isimlerden birisi haline geldi. Güçlü ve atletik yapısıyla yarışmada çok iyi bir performans sergileyen Avatar Atakan şimdi ise dizi projeleriyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en büyük projeksiyonlu dizi olacak Söz’ün oyuncu kadrosuna katıldığı belirtilen Avatar Atakan, dizide bir askeri canlandıracak.

Avatar Atakan Asker Olacak

Tim komutan yardımcısı Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandıracak olan Atakan, dizide geveze lakabıyla tanınacak. Star TV tarafından uzun zamandan beri reklamları yapılan adlı dizi için uzun zamandan beri merak uyandırılırken bu konuda beklentiler de arttırılmış durumda. Dizide 3 Nisan Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara girecek belirtildi. Bu bakımdan Star TV’de yayınlanacak olan yeni dizi Nisan ayı itibariyle ekranlara merhaba diyecek.

Yıldan beri hazırlıkları sürdürülen ve iki aydan beri çekimleri yapılan Söz adlı dizide çalışmalar titizlikle sürdürülürken, oyuncuların da farklı kriterlere göre seçildiği ifade edildi. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan dizinin reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alması bekleniyor. Özellikle Türkiye’nin içerisinde bulunduğu dönemde askerlere karşı farklı bir sağduyy bulunurken askeri dizinin yayına girecek olması da bu bakımdan dikkat çekiliyor. Dizide Avatar Atakan’ın yanı sıra pek çok farklı önemli oyuncunun da rol alacağı belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler