Ana SayfaDizilerAteşböceği 5. bölüm fragmanında Aslı'nın iyi niyeti problem oluyor!

İlgili Postlar

Ateşböceği 5. bölüm fragmanında Aslı’nın iyi niyeti problem oluyor!

Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Ateşböceği dizisinin 5. bölüm fragmanında tüm iyi niyetiyle Barış’a yardım eden Aslı, başına geleceklerden habersizdir. Aslı’nın iyi niyeti Ateşböceği 5. bölüm fragmanından anlayacağımız gibi kendisinin aklından bile geçmeyecek problemleri doğuracak!

Aslı çok zor anlar yaşayacak!

Ateşböceği 5. bölüm fragmanında kendi elleriyle başına dert açan  Aslı, ailesinin karışması dolayısıyla daha da zor anlar yaşayacaktır. Aslı ile Barış arasında geçen olayları konu alan dizi Ateşböceği 5. Bölümünde Aslı’nın kendi eliyle kendine zora düşürdüğü durumları konu alıyor. Cahide ve Handan’ın ortasına düşen Aslı, Barış tarafından da kurtarılamayacktır. Ateşböceği 5. bölüm fragmanında hayli zor zamanlar geçiren Aslı, ne yapacağını bilemeyerek içine düştüğü zor durumdan çıkış yolları arayacaktır. Star TV ekranlarında Ateşböceği dizisinin 5. bölüm fragmanından anladığımız üzere seyirciyi kendine bağlayacak bir bölüm daha geliyor.

  1. bölümde “Gitme.”dedi.
    Aşk’ı seyirciye buram buram tattıran dizi Ateşböceği, hayatlar ve insanlar üzerindeki aşkın etkisini gösterir. Geçtiğimiz bölümde Ateşböceği dizisi seyirciyi ekran başına kitlerken olanlar ise söyleydi: “Aslı, Barış gibi bir erkeğe ‘gitme’ dedi. Aslı gibi bir kız Barış’tan (aşktan) gittiğine pişman oldu. Ayrılık acısıyla serseme dönen Aslı tüm yaşadıkları yetmez gibi birde kendini nezarette buldu. Aslı nezarette cnı derdine düşerken Barış ise geceyi evindeki ilginç konuklarla birlikte geçirmek zorunda kaldı. Cehennem gibi başlayan günleri Aslı ve Barış ikisi için günün sonunda apayrı bir masala dönüşür. Aslı, bütün bunlar yaşanırken kendisini kaderin ve aşkın kollarına bıraktığından habersizdir.

5. bölümde mücadele devam edecek
Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Ateşböceği dizisinin 5. Bölümünde Aslı, Barış’la Teo’nun tüm mücadelelerine rağmen Cahide ve Handan’ın gündeminin içinde bulacaktır kendisini. Cahide ile Handan’ın dikkatleri Aslı’nın üzerindedir. İlayda’nın da yönlendirmesiyle duruma müdahale etmeye çalışan teyzeler yüzünden Aslı’nın ailesi karışır. Aslı kendi eliyle kendi başını yaktığının farkında değildir. Tüm bunlardan habersiz Aslı, Barış’a yardım ettiğini zannederken kendi kazdığı iyilik çukurunda habersizce kendisini boğacaktır.

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in yer aldığı Ateşböceği dizisi seyircisinin heyecanla ekranlara kitlemeye devam edeceğe bir bölüme daha hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler