Ana SayfaDizilerAteşböceği 4. Bölümü Çok Sevildi

İlgili Postlar

Ateşböceği 4. Bölümü Çok Sevildi

Star TV’de yayınlanmaya başlanan Ateşböceği 4. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölüm ile birlikte dizide hikaye daha da derinleşirken, dizinin yeni bölümünü izleyenler dizi için iyi dönüşler yaptı. Özellikle yayın saatinde sosyal medyada kişilerin en çok konuştuğu konular arasında yer alan Ateşböceği, böylece yazın en çok konuşan dizilerden birisi olacağını gösterdi.

Kiralık Aşk Tadında

Dizi için yapılan yorumların büyük bir bölümünde dizinin Kiralık Aşk’la benzerlik gösterdiği de yer aldı. Geçtiğimiz sezonun en çok sevilen dizilerinden birisi olan Kiralık Aşk’ın ardından Ateşböceği gibi bir yapımın ekranlara getirilmesi aynı zamanda Ateşböceği’nin yüksek izlenme oranlarına da ulaşmasını sağladı.

Ateşböceği 4. Bölümü Nasıl Ge’çti?

Ateşböceği 4. bölümü Aslı ve Barış arasında çekimin daha da arttığı görüldü. Aslı, trafikte yaşadığı bir olay sonrasında gözaltına alınırken, Aslı’nın kurtarıcısı Barış oldu. Güne kötü bir şekilde başlasalar da Aslı ve Barış için gün güzel bir şekilde bitti. Aslı ve Barış, birlikte özel bir davete katılırken özellikle Aslı’nın giydiği kıyafet ve özel bir şekilde hazırlanması Barış’ı etkiledi. Fakat etkinlikte bu sihir kısa sürdü. Aslı Cahide ve Handan arasında konuşulanlara kulak misafiri olurken, bu durum Barış’ın kafasında soru işareti yarattı. Aslı’yı etkinlikten uzaklaştıran Barış’ın nasıl karşılık vereceği ve Aslı ile Barış’ın bu konuda neler yaşayacağı Ateşböceği 5. bölümü ile birlikte öğrenilecek. Ateşböceği 5. bölüm fragmanı ise henüz paylaşılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler