Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAta Demirer'den Teröre Tepki: Gerekirse Bedava Oynayacağız

İlgili Postlar

Ata Demirer’den Teröre Tepki: Gerekirse Bedava Oynayacağız

Ata Demirer yeni filmi ile ilgili yaptığı açıklamalarda insanların evden çıkması için gerekirse bedava dahi oynayabileceklerini söyledi.

BKM tarafından yapımcılığı üstlenen yeni film projesi için geri sayıma geçildi. Olanlar Oldu adı verilen yeni filmde Ata Demirer’in yazdığı senaryo beyaz perdeye taşırken, başarılı komedyen filmde de rol aldı.

Olanlar Oldu 20 Ocak’ta Beyaz Perdede

Olanlar Oldu için yapılan açıklamalarda filmin 20 Ocak tarihinde vizyona gireceği belirtildi.  Film için yapılan özel röportajda filmin hikayesini ve çekim sürecini paylaşan Ata Demirer,samimi açıklamalarda bulundu.

Olanlar Oldu Konusu Ne?

Ege bölgesinde küçük bir kasabada yaşayan anne ile oğlun hikayesinin anlatıldığı filmde, pansiyon işleten çekirdek ailenin küçük bir pansiyonunda yaşanan olaylar konu ediliyor. Fakat oğlanın 40 yaşına gelmiş olmasına rağmen aşkta hiç yüzünün gülmemesi, giderek sorun olur. Anne’nin planları ve arkadaşları ile giriştikleri iş kısa süre içerisinde işlerin karışmasına neden olur ve macera başlar.

Ata Demirer İki Rolde!

Filmde hem Kaptan Zafer’i hem de Zafer’in annesi Döndü karakterini oynayan Ata Demirer, filmin hemen hemen her sahnesinde ekranda görünüyor.

Yaptığı röportaj oyunculuk ve senaryo yazarlığı konusunda iddialı olduğunu söyleyen Ata Demirer, yönetmenlik konusunda istekli olmadığını söyledi.hem komedi filmlerinde yer aldığı hatırlatılan oyuncu, dram filminde de oynamak istediğini fakat böyle bir teklifin gelmediğini belirtti.

Türkiye’deki terör olayları sonrasında yaşanan durumu da değerlendiren oyuncu, insanların evden çıkması için gerekirse bedava dahi filmin oynayabileceğini söyleyerek teröre karşı önemli bir duruş da sergiledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler