Ana SayfaÜnlülerAta Demirer denize daldı, çöp topladı

İlgili Postlar

Ata Demirer denize daldı, çöp topladı

Komedyen Ata Demirer, Bodrum Belediyesi tarafından deniz dibinin temizlenmesi amacı ile düzenlenen etkinliğe katıldı. Demirer dalgıç kıyafetleri giyip dibe daldı, çöpleri topladı. Detaylar haberimizde…

Ünlü komedyen Ata Demirer, Muğla’nın Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen “Denize en çok mavi yakışır” sloganıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleşen deniz dibi temizliği etkinliğinde Gümüşlük Mahallesi’de devam eden çalışmalara katıldı.

Gümüşlük Koyu’nda gerçekleşen deniz dibi temizliği çalışmalarına katılan Ata Demirer, son süngerci ‘Aksona Mehmet’ lakaplı Mehmet Baş, oğlu  Fatih Baş ve dalgıçlar ile birlikte denize dalıp dibini temizledi. Demirer, Tavşan Adası ve  Gümüşlük sahilinde yaklaşık 1 saat dalış gerçekleştirdi. Sualtı kameraları ile belediye ekipleri tarafından görüntülenen temizlik çalışmaları yaklaşık olarak iki saat sürerken, yaklaşık 600 kilo çeşitli çöp toplandı.

Ata Demirer, Mehmet Baş ve oğlu Fatih Baş ile birlikte denizden ellerinde çöp torbası ile çıkarken çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından “Çöpler toplandı, güle güle kirletin” notu ile paylaştı.

Demirer, çalışmalar sırasında denizden pet şişe, cam ve içecek atıkları gibi çeşitli çöpler topladıklarını ifade ederken “Yazın önemli bir bölümün tatil için  Bodrum cennetinde geçiriyorum. Bu nedenle denizlerin daha temiz kalmasına katkıda bulunmak istedim. Bende ünlü denizci ve Bodrumlu dalgıç arkadaşlarımla yaklaşık 1 saat dalış yaparak insanların tatil yaptıkları yere attıkları çöpleri temizledim. Tatile gelenler daha duyarlı olması gerekir. Deniz dibi yüzeyi gibi parlak değil.” dedi.

Ata Demirer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler