Ana SayfaDedikoduAslışah Alkoç’ ların Yeni Oyuncağı

İlgili Postlar

Aslışah Alkoç’ ların Yeni Oyuncağı

Aslışah Alkoç’ ların Yeni Oyuncağı

Pahalı yaşam ve pahalı arabalar kimileri için gösteriş kimileri için ise bir tutku haline yorumlanabilir. İşte sporcular, oyuncular ve diğer ünlü isimlerin milyon liralık araçları…

Aslışah Alkoçlar otomobilini yeniledi

Aslışah Alkoçlar babasının hediye ettiği Wrangler Rubicon cipiyle Bebek’ de objektiflere takıldı. Bir otomobil bayiinin test sürüşü teklif ettiği genç kızın aracı çok sevdiği, babası Ender Alkoçlar’ ın da bunun üzerine sürpriz yapıp cipi o350 bin liraya satın aldığı öğrenildi.

Tümer Metin

Spor yorumcusu Tümer Metin, Corvette marka otomobiliyle çekilmiş fotoğrafını Instagram’dan hesabından paylaştı. Eski futbolcu fotoğrafın altına “Zaman nasıl olsa akıp gidecek öyleyse keyfini sür” notunu düştü.

CEM YILMAZ

 

Cem Yılmaz 1992 model Mercedes 500 SL otomobiliyle Etiler’de görüntülendi.

Yılmaz’ın yaklaşık değeri 150 bin TL olan otomobilinin plakasında, oğlu Kemal’i simgeleyen ‘K’ harfi olması dikkatlerden kaçmadı.

Spor araçlara da ilgi duyan 44 yaşındaki komedyen daha önce ise sarı renk ultra lüks bir cip tercih etmişti. Yılmaz’ı yeni araçlarından Mercedes G AMG, 350 bin Euro yani 1 milyon 365 bin TL. Bu aracın kasko bedeli ise 15 bin TL

ŞENER ŞEN

Yaz aylarını Yavuz Turgul’ un yeni filmi Yol Ayrımı’ nın hazırlıkları ve çekimleriyle geçiren Şener Şen, önceki gün Akaretler Çilekli Tesisleri yakınındaki bir benzincide objektife takıldı. 76 yaşındaki oyuncu yaklaşık değeri 300 bin lira olan Audi Q3 model yeni otomobilinin benzinini kendi doldurduktan sonra muhabirlerin sorularını cevaplamadan oradan ayrıldı. Şener Şen’in emniyet kemerini takmayı ihmal etmemesi gözden kaçmadı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler