Ana SayfaDizilerAslı Enver ve Özcan Deniz'in öpüşmesi ortalığı karıştırdı!

İlgili Postlar

Aslı Enver ve Özcan Deniz’in öpüşmesi ortalığı karıştırdı!

Ekranlara iddialı bir başlangıç yağan İstanbullu Gelin dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, dizinin başrollerini paylaşan Özcan Deniz ve Aslı Enver’in öpüşme sahnesi en dikkat çekici detay oldu. Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve henüz ilk bölümü yayınlanmış olan İstanbullu Gelin dizisi, şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Dizinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, başrollerdeki Özcan Deniz ve Aslı Enver’in öpüşme sahnesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Murat Boz ile ayrıldığı yönünde haberler ile gündeme gelen ünlü oyuncu Aslı Enver’in rol gereği Özcan Deniz ile öpüşmesi akıllara Murat Boz’u getirdi. Hayranları, Murat Boz’un Aslı Enver’i kıskanacağını düşünmeye başladı. İstanbullu Gelin, Cuma akşamı yeni bölümü ile Star TV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Aslı Enver ve Murat Boz çifti, geçtiğimiz yıl birlikte rol aldıkları kardeşim Benim isimli filmde tanıştı ve birbirlerine aşık oldular. Geçen yıldan beri aşk yaşayan Enver ve Boz çifti, geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ile gündeme geldiler.

Aslı Enver kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler