Ana SayfaDedikoduAslı Enver Ve Murat Boz Önceden Ayrılmış!

İlgili Postlar

Aslı Enver Ve Murat Boz Önceden Ayrılmış!

Geçtiğimiz günlerde özel bir etkinlik için alışveriş merkezinde bulunan Armağan Çağlayan, gündem ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Özellikle yetenekli gençlerin belirlenmesi ve podyumlara kazandırılması adına son dönemlerde yeni bir proje başlatılırken, bu projede yer alan ve jüri üyesi olarak katılım sağlayan Armağan Çağlayan, etkinlik sonrasında magazin basınına önemli açıklamalar yaptı. Etkinlikte 120 kişinin katılım gösterdiği ve eleme sonrasında 15 gencin yarı finale kaldığını söyleyen Armağan Çağlayan, şu an için etkinliğin oldukça etkin geçtiğini ve gençlerin katılımının sevindirici olduğunu söyledi.

Aslı Enver Ve Murat Boz Ayrıldı!

Armağan Çağlayan’ın özellikle etkinlikte Aslı Enver ve Murat Boz hakkında yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti. Özellikle geçtiğimiz hafta boyunca magazin dünyasının yakından ilgilendiği konulardan bir tanesi Murat Boz’un gece alemlerinde farklı kadınlar ile birlikte olmasıydı. Murat Boz bu iddialar hakkında arkadaşlarıyla birlikte olduğunu söylese de bu durumun ilişkisine ciddi zararlar vereceği belirtilmişti. Bu konuda açıklama yapan Armağan Çağlayan ise özellikle Murat Boz ile Aslı Enver’in olaydan 15 gün önce ayrıldığını, ihanet ya da aldatma gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Armağan Çağlayan tarafından yapılan ve açıklamalar ile birlikte uzun zamandan beri merak edilen bir soru işareti daha giderildi. Özellikler sanatçı camiasında evliliğinin zor olduğunu söyleyen Armağan Çağlayan, bu sözleriyle dikkat çekti. Sanat camiasında uzun evliliğin oldukça zor olduğunu söyleyen Armağan Çağlayan, sürekli çalışmak zorunda olduklarını ve çiftlerin programlarının birbirine uymaması nedeniyle birbirini dahi çok zor gördüğünü belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler