Ana SayfaKimdirAslı Enver kimdir?

İlgili Postlar

Aslı Enver kimdir?

Son dönemde yıldızı parlayan oyunculardan Aslı Enver kimdir bilinmeyen özellikleri, kariyeri ve özel hayatı, nereli, kaç yaşında, hangi projelerde yer aldığı Popçu Murat Boz ile yaşadıkları aşkları ile sosyal medyada gerekse magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Aslı Enver kimdir haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Aslı Enver nerede doğmuştur? Aslı Enver aslen nereli?

Güzel oyuncu Aslı Enver Londra da dünyaya gelmiştir. Aslen Kıbrıs Türküdür.

Londralı Ünlüler

Aslı Enver şuan kaç yaşında? Aslı Enver hangi burç?

Aslı Enver şuan 34 yaşında ve boşa burcudur.

Aslı Enver kimdir?

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra‘da dünyaya gelen Aslı Enver, ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Kendisinden büyük bir erkek kardeşi ve bir de kız kardeşi vardır.

Babası Kıbrıs Türk’üdür ve tekstilcilik ile uğraşmaktadır. Londra’da doğan Aslı Enver’in çocuklu da orada geçmiştir. 12 yaşına kadar eğitimine orada devam eden Enver,  1996 yılında ailesi ile birlikte Londra’dan İstanbul‘a gelmiştir.

Lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Aslı Enver, Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olmuştur. Ardından ?İstanbul Haliç Üniversitesi‘de Tiyatro Bölümünde lisans eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimi 2003 yılında ‘Hayat Bilgisi’ dizisinde olmuştur.

Aslı Enver Kariyeri

Ardından 2007 yılında başrollerinde Pelin Karahan, Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci’nin bulunduğu gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde Mine karakteri ile ekranlara gelmiştir.

Daha sonra 2012 yılında ekranlara gelen ve sıra dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dönemin en çok izlenen dizilerinden Suskunlar’da yine başrol de karşımıza çıkmıştır.

Dizide Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Mehmet Özgür, Berk Hakman, Fırat Albayram gibi tanınmış oyuncular ile birlikte rol almıştır. Oyunculukta göstermiş olduğu performansı ile kısa sürede adını duyuran güzel oyuncu Aslı Enver, ilk sinema filmi Kayıp ile sinema severlerin karşısına çıkmıştır.

2013 yılında gösterime giren bu filmin hemen ardından aynı yıl Tamam Mıyız? filmiyle yeniden hayranlarıyla buluşmuştur. Rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra birçok markanın reklam filmlerinde de oynayan Aslı Enver, Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.

Ünlü oyuncu şimdilerde L’Oreal Paris Elseve markasının güzellik elçiliğini yapmıştır.

2014 yılında “Bana Artık Hicran De” adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan Aslı Enver, dizide canlandırdığı Hicran Karakteriyle gönülleri fethetmiştir. Sevilen dizide Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile birlikte başrol de yer almıştır.Dizi yayın hayatı kısa sürmüştür.

Son olarak 15 Ocak 2016 tarihinde gösterime giren Kardeşim Benim isimli sinema filminde Burak Özçivit ve Murat Boz ile başrol oynamıştır. Yıllar sonra bir nedenden dolayı bir araya gelen iki kardeşin hikayesini konu alan filmde Zeynep karakteri ile rol almıştır.

Ardından 2017 yılında Özcan Deniz’in kaleme aldığı Öteki Taraf adlı gerilim temalı sinema filminde Özcan Deniz, Meryem Üzerli gibi başarılı isimler ile başrolü üstlenmiştir.

Aslı Enver, şimdilerde ise 2017 yılında Özcan Deniz ile başrolü paylaştığı ve gerçek bir hikayeden uyarlama olan “İstanbullu Gelin” dizisinde rol almaktadır. Dizide Bursa’da ikamet eden köklü aile Boranların İstanbul’dan gelen büyük gelini Süreyya’ya hayat vermektedir.

İstanbullu Gelin’in Süreyya’sının Şizofren olduğu ortaya çıktı! Gerçek çok farklıymış

Aslı Enver Özel hayatı

Aslı Enver, 2012 yılında kendisi gibi oyuncu Birkan Sokullu ile uzun süren birlikteliğin ardından 13 Temmuz 2012 tarihinde dünya evine girmiştir.

3 yıl süren evliliğin ardından geçtiğimiz yılın Ağustos ayında boşanmıştır. Ünlü oyuncu şimdilerde pop sanatçısı Murat Boz ile fırtınalı bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin mutlu 2 yıllık aranın ardından ayrılıkla sonuçlandı.

Aslı Enver Tiyatro Oyunları

  • Evcilik Oyunu, Pera Tiyatrosu
  • Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu
  • Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Aslı Enver Filmleri  ve Dizileri

  • 2002 – Ayna (Kısa Film)
  • 2002 – Uzay Sitcomu(TV Dizisi)
  • 2003 – Hayat Bilgisi<(TV Dizisi)
  • 2007 – 2011 – Kavak Yelleri(TV Dizisi)
  • 2012 – Suskunlar(TV Dizisi)
  • 2013 – Kayıp(Özlem Albayrak)(TV Dizisi)
  • 2013 – Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)
  • 2014 – Bana Artık Hicran De (Hicran Eyüpoğlu)(TV Dizisi)
  • 2015 – Mutlu Ol Yeter Mutlu Ol Yeter (Zeynep) (TV Dizisi)
  • 2016 – Kardeşim Benim (Sinema Filmi)
  • 2017- Öteki Taraf
  • 2017- İstanbullu Gelin
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler