Ana SayfaÜnlülerAslı Enver Hayatını Anlattı

İlgili Postlar

Aslı Enver Hayatını Anlattı

İstanbullu Gelin dizisi ile ekranlara gelen Aslı Enver, hayatı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Özellikle Murat Boz ile bir ilişkiye başladıktan sonra magazin dünyasının en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olan Aslı Enver son olarak dizi projesi ile ekranlara gelmişti. Geçtiğimiz akşamlarda ilk bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin, hikayesi ile dikkat çekerken reyting sıralamasında da üst sıralarda yer aldı.

Aslı Enver’den Özel Röportaj

Hürriyet gazetesine özel bir röportaj veren Aslı Enver hayatının bilinmeyen yönlerini ve ayrılık iddialarına anlattı. Murat Boz ile bir yıldan beri beraber olduklarını söyleyen Aslı Enver, bir yıldan beri herhangi bir sorun yaşamadıklarını ve şu anda da ilişkilerinin yolunda gittiğini söyledi. Ayrılık haberlerini gazeteden öğrendiklerini de söyleyen başarılı oyuncu, birlikte uyandıkları sabah gazete haberlerinden ayrıldıklarını okuduklarını söyledi. Bu anlarda duruma oldukça güldüğünü de söyleyen Aslı Enver, yaşanılan olayların haberlerde yazıldığı gibi olmadığını ve şu anda herhangi bir sorun yaşamadıklarını söyledi.

İngiltere’de Yaşadı

12 yaşına kadar İngiltere’de yaşayan ve daha sonrasında Türkiye’ye geçiş yapan Aslı Enver, özellikle babaannesinin dikkat çeken mesleğini anlattı. Babaannesinin Kıbrıs’ta yaşadığını ve özellikle İngiliz üniformaları dikerek geçimini sağladığını söyleyen oyuncu, Kıbrıs olayları yaşandıktan sonra ailesinin İngiltere’ye geçiş yaptığını ve ardından burada bir yaşam kurduklarını söyledi.

İngiltere’de devam eden hayatının kısa süre içerisinde Türkiye’ye transfer olduğunu da belirten Aslı Enver, kendisi için Türkiye’nin daha önemli olduğunu söyledi. 12 yaşında Türkiye’ye geldiğinde Türkçe bilmediğini söyledi. Okuma yazma dahi bilmediğini belirten başarılı oyuncu, aldığı eğitim ile birlikte bu konuda kısa süre içerisinde kendini geliştirdi.

Ünlü oyuncu tarafından yapılan bu açıklamalar dikkat çektiği gibi özellikle Murat Boz ile ayrılacakları konusundaki net ifadeleri tüm iddiaların da sonlanmasını sağladı. Öyle ki özellikle geçtiğimiz hafta boyunca Murat Boz ve Aslı Enver’in ayrılacağını yönelik haberler magazin dünyasının ilk sıralarında yer almıştı. Murat Boz ve Aslı Enver tarafından bu konuda net açıklamalar yapılmamıştı. Bu nedenden dolayı da iddialar giderek güçlenmiş ve olaylar farklı boyutlara taşınmıştı.

Fakat başarılı oyuncu tarafından yapılan son açıklamalar bu konudaki spekülasyonları da sonlandırmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler