Ana SayfaDedikoduAşk Uykusu'ndaki ateşli sahneler, Gökçe Bahadır'ın başını yaktı!

İlgili Postlar

Aşk Uykusu’ndaki ateşli sahneler, Gökçe Bahadır’ın başını yaktı!

Rol aldığı Aşk Uykusu isimli filmde başrolü paylaştığı Alican Yücesoy ile oynadığı ateşli sahneler, Gökçe Bahadır’ın başını fena yaktı. Ünlü oyuncunun cesur sahneleri, turizmci sevgilisi Efe Duru ile evliliğe doğru giden ilişkisinin bitmesine neden oldu. İşte detaylar…

Son zamanlarda aşktan yana yüzü gülmeye başlayan güzel oyuncu Gökçe Bahadır’ın turizmci Efe Duru ile olan evlilik yolunda ilerledikleri beş aylık aşkı ani şekilde noktalandı. Ayrılığın altında Bahadır’ın rol aldığı Aşk Uykusu filmindeki cesur sahnelerinin olduğu iddia ediliyor.

Ateşli sahneler aşkı bitirdi

İddialara göre; Gökçe Bahadır’ın başrolünü oynadığı bu aralar gösterimde olan Aşk Uykusu isimli filmde rol arkadaşı Alican Yücesoy ile oynadığı ateşli sevişme sahneleri Gökçe Bahadır’ın ilişkisinin sonlanmasına neden oldu. Efe Duru’nun, Gökçe Bahadır’ın bu sahnelerini kıskandığı iddia ediliyor.

Fragman tıklanma rekoru kırdı

Yeni vizyona giren Mehmet Coşkundeniz’in aynı ismi taşıyan romanından uyarlanan Aşk Uykusu filminin internette yayınlanan fragmanındaki başroldeki Gökeç Bahadır ve Alican Yücesoy’un ateşli sevişme sahneleri, internette tıklanma rekoru kırmış, yoğun ilgi görmüştü.

Gökçe Bahadır kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler