Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAşk Uykusu Filminin Galası Yapıldı

İlgili Postlar

Aşk Uykusu Filminin Galası Yapıldı

Aşk Uykusu adı verilen filmde rol alan Gökçe Bahadır film ve çekimler ile ilgili detayları aktardı.

Son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Gökçe Bahadır dizi projelerinin yanı sıra farklı bir film projelerin de de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Aşk Uykusu adlı filmde rol alan ve filmin çekimleri tamamlandıktan sonra galasında açıklamalar yapan Gökçe Bahadır, özellikle çekimlerin çok ağır geçtiğini söyledi.

Aşk Uykusu Gökçe Bahadır’ı Zorladı

Dizinin konusu ile ilgili detayları paylaşan Gökçe Bahadır duygusal açıdan çok zor bir rolü oynadığını ve çekimler bittikten sonra hastanede dahi yatmayı düşündüğünü söyledi. Gökçe Bahadır tarafından yapılan bu açıklamalar kısa süre içerisinde Türkiye’nin gündeminde yer alırken Aşk Uykusu adlı film bu açıklamalar ile birlikte çok daha dikkat çekti.

Dr. Mehmet Coşkundeniz’in aynı adlı romanından uyarlanan ve sinemaya aktarılan filmin 31 Mart itibariyle gösterime gireceği ifade edildi. Gerçek bir hikayeden uyarlandığı önerilen roman oldukça farklı bir duygusal konuyu ele alınıyor. Geçtiğimiz günlerde yeni filmin basın toplantısı yapılırken basın toplantısında Mehmet Coşkundeniz ve sinema filminde rol alan oyuncular yer aldı.

Nisa Akman tarafından yönetilen filmde Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Alican Yücesoy ve Hande Subaşı gibi önemli isimler yer aldı. Bir aşk hikayesinin anlatıldığı filmde ihanet ve aşk için kişilerin neleri göze alabileceği ve aşkın insana neler yaptırılabileceği detaylı olarak ele alınıyor. Gökçe Bahadır oynadığı karakter ile ilgili detayları paylaşırken gelgitleri olan bir karakteri canlandırdığını ve filmde bu karakterin kendisini oldukça zorladığını belirtti. Çekimler sonrasında evde koşu bandında stres attığını söyleyen Gökçe Bahadır, ortaya çok önemli bir projenin çıktığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler