Ana SayfaDizilerAşk-ı Roman Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Aşk-ı Roman Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Show TV’de yayınlanan izdivaç programıyla kısa süre içerisinde Türkiye’de tanınan Solmaz ve Kaan, Aşk-ı Roman dizisi ile birlikte yeniden ekranlara geliyor.

Yayınlandığı günlerde ilgiyle karşılanan ve her gün farklı talipleri ile yaptıkları görüşmelerle dikkat çeken Solmaz ve Kaan, izdivaç programı sonrasında hünerlerini artık Aşk-ı Roman dizisi ile gösterecek. Dizide Roman karakterleri canlandıracak olan iki isim, birbirine kavuşmaya çalışan aşık rollerinde yer alacak. Uzun zamandan beri Aşk-ı Roman dizisi için detaylar netleşmediği için farklı soru işaretleri olurken, TV8’de tanıtımları yapılmaya başlanan dizi için şu anda yayın tarihi de belli olmuş durumda.

Aşk-ı Roman Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

TV8’de yayınlanan tanıtımlara göre Aşk-ı Roman dizisinin başlangıç tarihi 21 Ağustos. 21 Ağustos’ta ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Aşk-ı Roman dizisi, aynı zamanda yaz döneminin en dikkat çeken dizilerinden birisi olabilir. Bugüne kadar dizi projelerine çok fazla ağırlık vermeyen TV8 için Aşk-ı Roman, aynı zamanda bir ilk olacak. Bu dizi ile birlikte reytinglerde yer almaya başlayacak olan kanalın, diziden iyi dönüşler alması farklı projeler için de teşvik edici olabilir.

Türkiye’de bir efsane olan Cennet Mahallesi ile özleştirilen Aşk-ı Roman, bu konuda beklentileri de yükseltmiş durumda. Fakat şu an için dizinin aynı başarıyı gösterip göstermeyeceği bilinmiyor. Önümüzdeki günlerden itibaren dizinin reytinglerdeki durumu, bu konudaki soru işaretlerini de giderecek. Solmaz ve Kaan’ın yanı sıra, Nurullah ve Gürkan gibi pek çok farklı oyuncunun yer alacağı dizi hafta içi her akşam 19.45 itibari ile TV 8’de olacak. Dizinin en önemli artılarından bir tanesi her gün yayınlanacak olması ve haber saatinde ekranlara gelmesi. Tüm bu detaylar, dizinin daha fazla izlenmesini sağlayabilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler