Ana SayfaDizilerAşk ve Gurur dizisi yayından kaldırılıyor!

İlgili Postlar

Aşk ve Gurur dizisi yayından kaldırılıyor!

Show TV ekranlarının iddialı bir başlangıç yapan dizisi Aşk ve Gurur, ekranlara yenik düştü. Sadece altı hafta ayakta durmayı başarabilen dizi, önümüzdeki hafta final bölümü yaparak ekran ömrünü noktalayacak. Detaylar haberimizde…

Reyting rakamlarına yenik düşen diziler arasına bir yenisi daha eklendi. Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan, büyük umutlar ve beklentiler ile reyting rekoru kırması beklenerek başlayan Aşk ve Gurur isimli dizi, ekranlara çok fazla dayanamadı.

Mert Fırat ve Damla Sönmez gibi iki başarılı ismi bir araya getirerek iddialı bir başlangıç yapan Aşk ve Gurur dizisi, sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak gösteriliyordu. Ancak, iki dev isim bile diziyi kurtarmaya yetmedi.

Yayınlanmaya başladığı ilk bölümlerinden itibaren reyting sonuçlarında beklenileni gerçekleştiremeyen diziyi kurtarmak için, gün değiştirme yoluna bile gidilmişti. Dizi, bir umut salı akşamları yayınlanmaya başlamıştı. Ancak, yine de başarılı olamadı ve ekranlarda tutunmayı başaramadı. Bu kez de Survivor ve Anne dizisi ile başedemedi.

Reyting sonuçlarında istenileni gerçekleştiremeyen dizi için yayından kaldırılma kararı alındı. Dizi, önümüzdeki hafta final yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler