Ana SayfaDedikoduAsena Atalay, sonunda isyan bayrağını çekti!

İlgili Postlar

Asena Atalay, sonunda isyan bayrağını çekti!

Eski eşi Caner Erkin’e açtığı davalar ile sık sık gündeme gelen Asena Atalay, sonunda isyan etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile isyan bayrağını çeken Atalay, “Farkında olmadan bugün de temizlikçi olmuşum” dedi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen, anlaşmalı olarak boşandığı eski eşi futbolcu Caner Erkin’e açtığı davalar ve istediği yüklü nafaka ile magazin gündeminin son günlerde en çok konuşulan isimlerinden biri olan Asena Atalay sonunda isyan etti.

Son olarak Asena Atalay’ın maddi sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle temizlikçi olduğu iddiaları ortaya atıldı. Atalay, bu haberlere sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile isyan etti.

Asena Atalay, Instagram hesabından yaptığı açıklamada “İş ne olursa olsun kendi paramı kazanmaktan onur duyarım. Ama farkında olmadan bugün de temizlikçi olmuşum… Hakkımda çıkan haberlere itibar etmeyin lütfen. Ne yapılmaya çalışıldığını anlamıyorum artık…” yazılı bir görsel paylaştı ve paylaşımına ünlem ve soru işareti notu bıraktı.

İşte Asena Atalay’ın o paylaşımı…

Asena Atalay kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler