Ana SayfaDedikoduAsena Atalay Caner Erkin'in mal varlığının yarısını almak istiyor!

İlgili Postlar

Asena Atalay Caner Erkin’in mal varlığının yarısını almak istiyor!

Asena Atalay’dan Caner Erkin’e yeni bir dava daha. Atalay, kandırıldığı iddiası ile geçen yıl boşandığı eski eşi Caner Erkin’den mal varlığının yarısını istiyor. Detaylar haberimizde…

Geçen yıl Ocak ayında İstanbul 2. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşanan Asena Atalay ve futbolcu Caner Erkin cephesinde sular bir türlü durulmak bilmiyor. Atalay, 2 Ocak’ta oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı ile dünya evine giren eski eşi Caner Erkin’e kendisi ve oğlu için nafaka ödemediği iddiasıyla 120 bin ve 461 bin TL’lik bir icra takibi başlatmıştı.

Atalay, şimdi ise Caner Erkin’in bütün mal varlığına tedbir konulması istemi ile evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Beyza Sındıraç aracılığıyla başvurarak dava açtı. Kandırıldığını iddia eden Asena Atalay, Caner Erkin’in mal varlığının yarısını istedi.

Habertürk’ün haberine göre; Caner Erkin’in “Boşandıktan sonra maddi hayatına aynen devam edeceksin” dediğini iddia eden Asena Atalay, kendisine hediye ettiği  İstanbul  Beykoz’daki 6 milyon dolarlık cam evi sattığını, hediye alınan Lamborgini Huracan, Porsche Carrera 911 Turbo, beyaz-kırmızı Porsche, beyaz Ferrari, beyaz Mercedes, beyaz Mercedes G otomobili de elinden aldığını iddia etti.

Asena Atalay, Caner Erkin’in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını talep etti. Erkin’in kötü niyetli olarak üzerine kayıtlı tüm mal varlıklarını kendisinden gizlediğini iddia eden Asena Atalay, ünlü futbolcunun ihtiyati tedbir talebi konulması istenen varlığı dilekçede şu şekilde belirtildi: Şişli’de 2, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde 1, Gömeç İlçesi’nde 6 gayrimenkul. 2015 model Porsche, 2014 model 2 Mercedes, 2015 model Bombardier, Mercedes ve Land Rover cip.

Asena Atalay ve Caner Erkin çifti, geçtiğimiz yıl Ocak ayında anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Evliliklerinden dünyaya gelen altı yaşındaki oğullarının velayeti ise, anne Asena Atalay’a verilmişti.

Asena Atalay kimdir?

Caner Erkin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler