Ana SayfaDedikoduAsena Atalay, Caner erkin'in ağır sözlerine karşılık dava açtı!

İlgili Postlar

Asena Atalay, Caner erkin’in ağır sözlerine karşılık dava açtı!

Caner Erkin, geçtiğimiz günlerde eski eşi Asena Atalay’a annelik görevini yerine getirmiyor, direk dansları yapıyor gibi ithamlarda bulunan sözler etmişti. Asena Atalay, Erkin’in ithamlarına dayanamadı ve karşılık olarak dava açtı. Detaylar haberimizde…

Yıldız futbolcu Caner Erkin’in ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile evlenmesinin ardından eski eşi Asena Atalay Erkin’e nafaka davası açmıştı. Erkin, Atalay’ın icra takibi başlatmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden Atalay hakkında, evlilik birliği sırasında 3. kişilerle birlikte olduğu halde oğlunun zarar görmemesi için hukuki haklarını kullanmadığını ifade etmişti. Caner Erkin, mesajında “Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığından yoksun, kendi menfaat ve çıkarlarını ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip.” demişti.

Caner Erkin’in bu mesajının ardından Asena Atalay savcılığa başvurdu. Atalay, eski eşi Erkin’in kendisini kamuoyunda iffetsiz bir kadın ve anne gibi göstermeye çalıştığını iddia ederek, “Caner beni itibarsızlaştırmaya çalışıyor ve kişiliğimi zedeliyor. Mesajı iftira ve hakaret dolu sözlerden ibarettir. Yaptığı açıklamalarla kişiliğimi zedeleyen  Caner Erkin’in cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Değerlendirmede bulunan savcılık, Asena Atalay’ın şikayeti üzerine yıldız futbolcu Caner Erkin hakkında soruşturma başlattı.

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’in ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile hayatını birleştirmesinin hemen ardından Erkin’e icra takibi başlatmıştı. Caner Erkin ve Asena Atalay cephesinde sular durulmak bilmiyor.

Asena Atalay kimdir?

Caner Erkin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler