Ana SayfaDedikoduAsena Atalay 120 bin lira ile yetinmedi, 600 bin lira istiyor!

İlgili Postlar

Asena Atalay 120 bin lira ile yetinmedi, 600 bin lira istiyor!

Futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay, oğlu için Caner Erkin’den aylık 50 bin liradan yıllık 600 bin lira istiyor. Atalay, tedbir nafakası için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuruda bulundu. Detaylar haberimizde…

Her şey Caner Erkin’in evlenmesi ile başladı

Her şey Beşiktaşlı milli futbolcu Caner Erkin’in 2 Ocak’ta ünlü oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı ile evlenmesi ile başladı. Asena Atalay eski eşi Caner Erkin’in evlenmesi ile birlikte dava üstüne dava açmaya başladı. Asena Atalay, şimdi de aylığı 50 bin liradan yıllık 600 bin lira tedbir nafakası istemi ile İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Kira ve aidatı ödememiş

Asena Atalay, velayeti kendi üzerinde olan oğlu ile birlikte oturduğu, kirasının 15 bin lira, aidat giderinin 3 bin 800 lira olduğunu ve sözleşmesinin futbolcu Caner Erkin’in üzerine olduğunu belirttiği dairenin Caner Erkin tarafından geçen yılın aidat bedelini ve bu senenin kira ödemelerini yapmadığı iddiasında bulundu.

Aylık 50 bin lira istiyor

Habertürk’ün haberine göre; daha önce aylık aldığı nafaka 10 bin lira olan Asena Atalay oğlunun barınma giderleri, sağlık giderleri, özel okul, spor ve müzik eğitimi, gıda masrafı, ulaşım giderleri, bakıcı parası, özel yabancı dil eğitmen, dershane, yurt dışı okul, özel eğitmen, tatil masrafları için aylık 50 bin TL iştirak nafakası istiyor.

Gerekçesi, oğlunun ilkokula başlaması

Asena Atalay, özel anaokulunda eğitim gören oğlunun yıllık eğitim masrafının yemek ve servis dahil 35 bin TL olduğunu belirterek oğlunun önümüzdeki yıl ilkokula başlayacağını ve bu bedelin iki katına çıkacağını savundu. Atalay, geçtiğimiz günlerde Caner Erkin’in evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için de bir dava açarak gayrimenkul ve araçlar ile kulüpten alacaklarına tedbir konulması talebinde bulunmuştu. Asena Atalay’ın Caner Erkin’e evliliğinin hemen ardından dava üstüne dava açması dikkat çekti.

Asena Atalay ve Caner Erkin, büyük bir aşkla birleştirdikleri hayatlarını geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanarak ayırmışlardı. Bu evlilikten dünyaya gelen altı yaşındaki oğullarının velayeti anne Asena Atalay’ın üzerine verilmişti. Atalay, aylık on bin lira olan nafakayı artırmak için yeniden bir dava açtı.

Asena Atalay kimdir?

Caner Erkin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler