Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Yeni Bölüm Üzecek: Mesut'un Oğlu Öldürülüyor

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Yeni Bölüm Üzecek: Mesut’un Oğlu Öldürülüyor

Kanal D’de sezonlardan beri yayınlanan ve çok sevilen Arka Sokaklar adlı dizi 433. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi.

Yayınlanan yeni fragmanın ardından yeni bölümde yaşanacak olaylar hakkında şimdiden detaylar öğrenilirken, özellikle terör örgütünün Mesut Komiser’in oğlunu kaçırması yeni bölümün en önemli gelişmesi oluyor.

Terör Örgütünden Hain Darbe!

Arka Sokaklar yeni bölümünde Mesut’un oğlunun terör örgütü tarafından kaçırılması üzerine yeni operasyon başlatılırken bu operasyon başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu operasyon sonrasında Mesut Komiser’in oğlu kurtulamazken terör örgütü Mesut’un oğlunu acımasızca öldürüyor. Bu haberi alan Mesut Komiser intikam yemini ederken oğlunun yaşamını alan kişilerin peşine düşüyor.

Tunç Diziden Ayrılıyor!

Dizinin ilk bölümleri itibari ile karakterler arasında yer alan Mesut Komiser’in oğlu Tunç da bu olay sonrasında diziye veda etmek zorunda kalıyor. Dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan Tunç’un ölmesi ve diziden ayrılması dizi sevenleri tarafından da oldukça olumsuz bir şekilde değerlendirildi.

Arka Sokaklar Yeni Bölüm 17 Mart’ta Yayınlanacak!

Arka Sokaklar bu olayların yaşanacağı yeni bölümü ile aynı gününde ekranlara gelecek. 17 Mart Cuma akşamı yeni bölümü ile yayınlanacak olan dizi şimdiden merak ediliyor. Yeni gününde izleyici ile buluşacak olan dizinin yeniden yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyor. Öyle ki yayınlandığı her akşam yüksek izlenme oranları ile Cuma akşamlarının birincisi olmayı başaran Arka Sokaklar, yeni haftanın da şimdiden en iddialı dizilerinden birisi olarak görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler