Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Son Bölümü İle Zirvede!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Son Bölümü İle Zirvede!

Kanal D’de sezonlardan beri ekranlarda yer alan ve çok sevilen Arka Sokaklar son bölümü ile reytinglerde zirveyi bırakmadı.

Cuma akşamlarında yeni bölümü ile ekranlara gelen Arka Sokaklar, 24 Şubat 2017 tarihinde de yine zirvede yer aldı.

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde, totalde yüzde 8,18’lik bir reyting oranı alan dizi, yüzde 18,39’luk izlenme payıyla da diğer yapımları geride bırakmayı başardı. Gece sonunda zirvede Arka Sokaklar yer alırken, Arka Sokaklar’ın özet bölümü dahi izlenme sıralamalarına girmeyi başardı.

Arka Sokaklar Son Bölümü Heyecanlı Geçti!

Arka Sokaklar son bölümü ile dün akşam ekranlara gelirken, yeni bölüm yine oldukça heyecanlı ve aksiyon dolu geçti. Yeni bölümde yaşananlar şöyle oldu;

425. bölümde ekip uzun zamandan beri peşinde olduğu suçlulara ulaşır. Özellikle ekipten ayrılmak durumunda kalan Hüsnü’nün yeniden ekibe gelebilmesi adına yoğun olarak çalışma yapılırken, bu noktada yaşanan gelişmeler büyük bir umut olur. Veysel’in bulunması, Hüsnü’nün yeniden İstanbul’a dönmesi için umuttur. Bu nedenle ekip yoğun bir şekilde bu olayın üzerine gider. Ekip bu gelişmeleri paylaşmak üzere Rıza Baba ile bir araya gelirken, yeniden ekibin bir araya toplanacak olması izleyenleri de oldukça sevindirir.

Yeni Bölüm Haftaya!

Arka Sokaklar’ın yeni bölümü yine Cuma akşamı saat 20.00’da Kanal D’de olacak. 426. bölümü ile Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde özellikle Hüsnü’nün ekibe dahil olması ekranlara gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler