Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Ödül Almaya Doymuyor!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Ödül Almaya Doymuyor!

Türk televizyon tarihlerine adını yazdırmayı başaran Arka Sokaklar ödül almaya devam ediyor. Dizi son olarak en iyi polisiye dizisi ödülünü almayı başardı.

Kanal D ekranlarında 11 sezondur yayınlanan ve izleyicilerin hala ilgiyle takip ettiği polisiye dizi Arka Sokaklar, 11 yıllık süre içerisinde birbirinden farklı alanlarda ödül almayı başardı. Geçtiğimiz günlerde Aydın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 13. İletişim Ödülleri’nde en iyi polisiye dizisi olarak Arka Sokaklar seçildi. İletişim alanında gerçekleştirilen etkinlikte, en iyi polisiye dizisi olarak ödülü alan Arka Sokaklar ödül arşivine bir yenisini daha ekledi.

Oyuncular Törene İlgi Gösterdi

Ödül törenine dizi oyuncularının da ilgisi oldukça fazla olurken Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Nazlı Tosunoğlu, Boğaç Aksoy, Onur Bay ve Furkan Göksel ödül töreninde hazır bulundu. Ödül için teşekkür konuşmasını yapan isim ise Özgür Ozan oldu.

Özellikle diziye gençlerin yoğun bir ilgi gösterdiğini söyleyen Özgür Ozan, gençlerden aldıkları enerji ile yaptıkları işiten mutluluk duyduklarını ve gençlerin kendilerini takdir ederek ödül vermesinin de büyük bir mutluluk yarattığı söyledi. Özgür Ozan yaptığı açıklama ile tüm Arka Sokaklar ekibi olarak ödüle layık görüldükleri için öğrencilere teşekkür etti.

Arka Sokaklar aldığı ödül ile birlikte en iyi polisiye dizisi olma noktasında büyük bir iddiası olduğunu da göstermiş oldu. Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren en dikkat çeken dizilerden birisi olan Arka Sokaklar, 11 yıldan beri çeşitli oyuncuların dahil olmasıyla birlikte oldukça etkin bir hale geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler