Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Bu Akşam Yeni Bölümüyle Yayınlanacak!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Bu Akşam Yeni Bölümüyle Yayınlanacak!

Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Yıllardan beri Türk televizyon tarihinin en başarılı dizilerinden birisi olarak görülen ve hala televizyonlarda yayınlanan Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle yayınlanacak.

Her cuma akşamı ekranlara gelen ve yayınlandığı her akşam yüksek izlenme oranları alarak sıralamalarda birinci olmayı başaran Arka Sokaklar bu akşam da yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Geniş bir izleyici kitlesi bulunan Arka Sokaklar farklı konusu ile dikkat çekerken bu akşam yaşanacak olaylar hakkında da fragmanlardan bilgi elde edebilmek mümkün.

Arka Sokaklar Bu Akşam Üzebilir!

Dizinin yeni bölümleri itibariyle özellikle kadrosunun genişlemesi oldukça dikkat çekiyor. Uğur Aladağ ve Arda Esen gibi iki oyuncuyla devam edecek olan Arka Sokaklar, büyük bir soru işaretinin de çözüleceği bir bölümü ile ekranlara gelecek. Son yayınlanan bölümde Mesut komiserin oğlu Tunç büyük bir saldırıya maruz kalırken ölüm savaşı veriyordu. Dizisinin son bölümünde bu anlar gözler önüne serilirken, Tunç’un yaşayıp yaşamayacağı da oldukça merak ediliyordu. Arka Sokaklar bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile bu sır perdesini aralayacak.

Arka Sokaklar’ın Çekimleri Güneydoğu Anadolu’da Yapıldı

Dizinin yeni bölüm çekimleri için geçtiğimiz hafta içerisinde Güneydoğu bölgesinde ziyarete gitmek zorunda kalan dizi ekibi özellikle bölgedeki zorlu hava şartları nedeniyle zor şartlar altında çekimlerini gerçekleştirdi. Karın ve soğuk havanın etkili olduğu bölgede ekip yoğun sağlık kontrolleri altında çalışmalarını sürdürdü.433. ve 434. bölümlerin çekildiği Güneydoğu Bölgesi sonrasında dizi ekibi yeniden İstanbul’a dönüş yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler