Ana SayfaDizilerArka Sokaklar 434. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Arka Sokaklar 434. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Arka Sokaklar 434. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana göre yeni bölümünde oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Hüsnü ve Mesut’un yapılan operasyonda oldukça kötü bir şekilde yaralanması ve rahatsızlanması Arka Sokaklar’ın yeni bölüm için oldukça heyecan yarattı.

Yayınlanan fragman da özellikle geçtiğimiz bölümlerden birinde oğlunu kurtarmaya çalışan ve oğlunu kaçıran kişilere karşı zorlu bir mücadele veren Mesut Komiser ön planda tutulurken Mesut Komiser oğlunu kurtarmak için yaptığı bir operasyon sırasında vuruluyor. Arka Sokaklar dizisinde özellikle Mesut komiserin teröristler tarafından vurulması tüm ekibi büyük bir üzüntüye boğarken bu durum olayların daha da karışmasını sağlıyor.

Arka Sokaklar 434. Bölüm Fragmanına Göre Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Arka Sokaklar’da diğer bir cephede ise kızının gizlice evlendiğini gören Hüsnü oldukça üzülüyor ve bu üzüntüsü nedeniyle kalp krizi geçiriyor. Kendinden saklanmasını içine sindiremeyen ve kızına böyle bir hareketi yakıştıramayan Hüsnü Komiser hastanede tedavi altına alınırken dizinin en çok sevilen isimlerinden olan Mesut Komiser ve Hüsnü Komiser için böyle durumların yaşanması tüm izleyenleri de şimdiden yeni bölüm için heyecanlandırmış durumda.

Her cuma akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelen Arka Sokaklar ‘da yeni bölümün 24 Mart Cuma günü yayınlanacağı belirtidi. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi için yayınlanan fragman oldukça dikkat çekerken yeni bölümde Mesut Komiser’in ve Hüsnü Komiser’in hayati tehlikesinin olup olmadığı ve yapılacak tıbbi müdahale sonrası da iki karakterin de diziye devam edip etmeyeceği merak ediyor. Arka Sokaklar 434. bölümü ile oldukça dikkat çekerken cuma akşamı yine ekstra da yer alması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler