Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerArif V 216 Kadrosu Tamamlandı

İlgili Postlar

Arif V 216 Kadrosu Tamamlandı

Cem Yılmaz tarafından uzak uzun zamandan beri üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü Arif V 216’nin kadrosu tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan yeni açıklamalar ile birlikte Arif V 216’da kimlerin yer alacağı detaylı bir şekilde öğrenilirken yapılan son açıklamalarda kadronun oluştuğu ve artık çekimlere başlandığı ifade edildi. AROG ve GORA gibi filmlerin devamı niteliğinde olacak yeni film için uzun zamandan beri oyuncu seçmeleri yapan Cem Yılmaz son olarak Farah Zeynep Abdullah ile anlaştı.

Farah Zeynep Abdullah Arif V 216 Filminde Oynayacak!

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4. Murat dizisinde rol alan güzel oyuncu ile anlaşma sağlayan Cem Yılmaz, oyuncu kadrosuna oldukça iyi bir şekilde oluşturdu. Daha önce de pek çok oyuncu ile anlaşma sağlayan Cem Yılmaz tüm bu aşamalar ile gündemde yer almayı başarmıştı.

Yapılan son değerleme ile birlikte yeni filmde rol alacak oyunda oyuncular Mert Fırat, Kerem Alışık, Çağlar Çorumlu, Ozan Güven, Seda Bakan ve Zafer Algöz olacak. Geçtiğimiz Cuma ilk teaserı yayınlanan ve oldukça dikkat çeken Arif V 216’nın çekimler sonrasında çok daha fazla dikkat çekmesi bekleniyor. Zira bugüne kadar Cem Yılmaz tarafından çekimi tamamlanan filmlerin büyük bir bölümü gişede iyi bir başarı elde etmiş ve yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı.

Arif V 216 filminde de benzer bir durumun yaşanması beklenirken sosyal medyadan dahil şimdiden ilgi oldukça fazla. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde sinemada oynamaya başlayacak olan filmin dikkat çekmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler