Ana SayfaDizilerAralık Ayında Lideri Müge Anlı!

İlgili Postlar

Aralık Ayında Lideri Müge Anlı!

Yıllardan beri ATV ekranlarında aynı saatinde yayınlanan ve yüksek izlenme oranları alan Müge Anlı 2016’nın Aralık ayını da yine lider bir şekilde tamamladı.

2008 yılında Müge Anlı tarafından sunulmaya başlayan ve her sezon ekranlarda yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni en çok izlenen kadın programlarında birisi oldu. Her ay sonunda yapılan ay değerlendirmesinde en çok izlenen programlar listelenirken medya takip ajansı İnterpress tarafından 2016 yılının Aralık ayı ile ilgili hazırlanan rapor paylaşıldı.

98 Haberde Müge Anlı Var

Hazırlanan bu raporda özellikle Aralık ayında 98 habere konu alan Müge Anlı ile Tatlı Sert ilk sırada yer almayı başardı. İzlenme oranlarında da ilk sırada yer alan müge Anlı İle Tatlı Sert’i takip eden program ise Show TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunduğu Evleneceksen Gel oldu.

Evleneceksen gel 77 haber ile basında yer alırken 42 haber ile konuşulan Zahide Yetişle isimli program üçüncü sırada yer aldı. 2016 Aralık ayı itibariyle 314 habere konu olan kadın programları yine en çok izlenen ve ilgiyle takip edilen yapımlar arasında olmaya devam etti.

Listeye giren diğer yapımlar ise Zuhal Topalla, Esra Erol’da, Yeni Ben, Kadınca, Derya Baykal’la Gülümse olarak açıklandı. Sabah ve öğle kuşaklarında ekranlarda olan kadın programları özellikle gündemdeki konular ve kadınlara yönelik içerikleri ile dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler