Ana SayfaDünyaAntalya'ya Dördüncü Melek

İlgili Postlar

Antalya’ya Dördüncü Melek

Antalya’ya Dördüncü Melek, düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show’a Adriana Lima, Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros’tan sonra yeni bir Victoria’s Secret meleği daha dahil odu.

Dosso Dossi’de Melekler Dörtlendi

 

Antalya’ya Dördüncü Melek TOP model Adriana Lima’nın baş manken olarak podyuma çıkacağı, Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros gibi dünyaca ünlü mankenlerin yürüyeceği Dosso Dossi Fashion Show kadrosuna, Victoria’s Secret’in bir başka meleği Izabel Goulart da dahil oldu.

Dosso Dossi Fashion Show’un dünya çapında ses getirmesi planlanan 2017 Haziran ayı şovuna, Adriana Lima’nın yanı sıra 3 Victoria’s Secret meleği katılıyor. 8- 13 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek etkinliğin açılış defilesi 9 Haziran günü, The Land of Legends Theme Park’ta yapılacak. Dosso Dossi Fashion Show, Victoria’s Secret’in dört meleğini aynı anda podyuma çıkartacak.

‘BU ŞOV UZUN SÜRE KONUŞULACAK’

Antalya’ya Dördüncü Melek , Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, The Land of Legends Theme Park ortaklığıyla gerçekleştirilecek şov ile dünyanın gözünün Antalya’ya çevrileceğini söyledi. Hikmet Eraslan, “Gerek modellerimizle, gerek görsel şovumuzla çok ses getirecek bir etkinlik hazırlıyoruz. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatris Barros ve Izabel Goulart’a, Rusya’nın ünlü isimleri Viktoria Odintsova ve Victoria Lopyreva eşlik edecek. Bu şov Türkiye’de bir ilk olacak ve uzun süre konuşulacak” dedi.

Izabel Goulart kimdir ?

Izabel Goulart (Maria Izabel Goulart Dourado) 23 Ekim 1984 doğumlu Brezilyalı bir modeldir. İtalyan asıllıdır. Sao Paolo’da meyve alışverişi yaparken keşfedilmiştir. Victoria Secret ile 2005 yılında sözleşme imzalamasına rağmen sadece 2008, 2009 ve 2010 yıllarındaki defilelerde boy göstermiştir. Goulart, 2011 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinin kapağını çıkma başarısını göstermiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler