Ana SayfaDizilerAnne Dizisi Yeni Bölümü Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Anne Dizisi Yeni Bölümü Neden Yayınlanmadı?

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yüksek reyting alan Anne dizisinin dün akşam yayınlanmaması oldukça merak edildi.

Star TV’de bu sezon itibari ile başlayan Anne dizisi, her Salı akşamı Star TV’de yeni bölümü ile ekranlara gelirken, bu hafta ilk defa yeni bölüm yayınlanmadı. Dün akşam dizinin yayınlanmasını bekleyen takipçileri dizinin yayınlanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşarken, dizi ekibi ya da kanal yönetimi tarafından dizi hakkında resmi bir açıklama yapılmaması nedeniyle yayınlanmayan dizi hakkında izleyiciler oldukça meraklandı.

Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak!

Anne dizisi ile ilgili elde edilen bilgilerde yılbaşı nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildiği ve önümüzdeki hafta itibari ile dizinin yeni bölümü ile yayınlanacağı duyuruldu. Dizi hakkında elde edilen bu bilgiler, kesinlik taşımasa da bu hafta içerisinde dizilerin büyük bir bölümünün benzer sebeplerle yeni bölümünün yayınlanmaması, Anne dizisi hakkındaki iddiaları da güçlendiriyor. Bu açıdan 10 Ocak Salı akşamı itibari ile 11. Yeni bölümü ile Anne dizisinin ekranlara gelmesi bekleniyor.

Tekrarı Yayınlandı

Dün akşam yeni bölümü yayınlanmayan Anne dizisinin, saat 22.00 itibari ile bir önceki haftadaki bölümü ekranlara geldi.

Anne Dizisi Çok Sevildi

Farklı bir kurgusu olan ve duygusallığı ile ön plana çıkan Anne dizisi, yayınlanmaya başlandığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çekti. Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız, Gonca Vuslateri, Gülenay Kalkan, Can Nergis gibi Türkiye’nin en önemli oyuncularının yer aldığı dizi, oyuncularıyla da iddiasını gösteriyor.

Dizide Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Dizinin son bölümünde heyecan giderek artarken, Turna ile Zeynep’in bir araya gelememesi izleyenleri de üzdü. Özelikle Zeynep’i çok sevdiği için sorun yaşamasını istemeyen Turna, annesi ile iyi geçinmeye çalışarak her şeyi geride bırakmaya çalışır. Şule’ye uzun süreden beri Anne bile demeyen Turna, mutluluk oyununa başlar. Şule’ye Anne bile der. Fakat Şule bu değişime inanmaz ve nedenini sorgulamaya çalışır.

Fakat geceleri pavyonda çalışan Şule, çocuğu bırakacak güvenli bir yer bulamadığı için onu pavyona getirir. Sonrasında ise polis baskını ile birlikte olaylar yine karışır. Patron mekanın dağılması nedeniyle Cengiz’den zararı karşılamasını ister. Cengiz de bu duruma yol açan Zeynep’ten 200 bin gibi yüksek bir para ister.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler