Ana SayfaDizilerAnne Dizisi Son Bölümü İle Yine Ağlattı

İlgili Postlar

Anne Dizisi Son Bölümü İle Yine Ağlattı

Star TV’de başlayan Anne dizisi dün akşam yayınlanan 15. yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Özellikle Zeynep ile Turna’nın geçtiğimiz bölümde zorlu ayrılışı bu bölümde yeniden gözyaşlarının tutulamamasına neden oldu. Zeynep ile Turna 15. bölümde bir araya gelirken tüm bu anlar izleyenlerin duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Geçtiğimiz bölümde gözaltına alınan Zeynep için annesi Cahide Güneş devreye girerken özellikle turnanın alınması adına Şule ile pazarlık masasına oturdu. Hem kızını hem Turnayı hem de bozulan ilişkileri yeniden onarmak isteyen Cahide Güneş, bu konuda oldukça kararlı olsa da fark planlar yapmaktan da geri kalmadı. Dizinin en dikkat çeken bölümlerinden bir tanesi Turna ile Zeynep’in buluştuğu anlar oldu. Sosyal medya üzerinden de oldukça paylaşılan bu anlar ekranlara şöyle yansıdı;

https://www.youtube.com/watch?v=HUlmWDGGp4s

Anne Dizisi Son Bölümü Nasıl Geçti?

Yaşanan olaylar sonrasında yetimhanede kalan Turna’nın mutlu bir şekilde gösterilmesi adına öncelikle Cahide Güneş özel bir plan yapmayı tercih etse de planlar tutmaz. Turna, Zeynep’ten ayrı kalmaya dayanamadığından dolayı kaçmaya karar verir ve ilk olarak Gönül hanımın iş yerine gider. Orada Zeynep ile bir araya gelen Turna yeni annesini gördüğünde “Beni gördüğüne sevinmedin mi?” diye sorar. Bu sözlerin ardından iki isim birbirine sarılarak uzun bir süre boyunca duygusal anlar yaşarken Zeynep Turna’yı yeniden bulmanın sevinciyle birlikte yeni planlar yapmaya başlar. Fakat Zeynep için tehlike geçmemiştir. Soruşturması devam eden ve mahkemeye çıkacak olan Zeynep için çocuk kaçırma suçundan ağır bir cezanın verilmesi de söz konusudur. Bu nedenle herkes mahkemede verilecek kararı beklemeye başlarken Zeynep ile Turna’nın yeniden bir araya gelmesi dizide mutlu olayların yaşanmasını sağlar.

Şule Şikayetini Geri Alacak Mı?

Zeynep’in ceza almaması için Şule’nin şikayetini geri çekmesi gerekirken Cahide’nin araya girmesiyle yeni anlaşmalar yapılır. Cengiz ile Şule Turna’nın verilmesi konusunda oldukça istekli olsa da bir şart ileri sürer ve bu şartın yerine getirilmesini ister.

Zeynep İle Gönül’ün Arası Düzelecek Mi?

Zeynep kendisini yıllar önce bırakıp giden annesini tekrar bulurken annesine karşı çektiği duvarlar her zaman engel teşkil eder. Fakat Gönül Hanım’ın rahatsızlığının giderek ilerlemesi ve hayati tehlikesinin olması, iki kişinin daha da yakınlaşmasını sağlar. Hastalığı öğrenen Cahide, zor da olsa bunu kızı Zeynep’e anlatırken bu konuda ondan yardım ister. Zeynep bir yandan öfke duysa da rahatsızlığı nedeniyle zor bir dönemden geçen Gönül Hanım için ikna çalışmalarına başlar. Bu durum anne ve kızın yıllar sonra yeniden bir araya gelmesini ve aradaki tüm kırgınlıkların da giderilmesini sağlayabilecek durumdadır.

Gönül Hanım yıllar önce kızını bırakmak zorunda olduğunu bir türlü anlatma fırsatı bulamasa da tüm bu hastalık süreci aynı zamanda anne ve kızı için büyük bir şans da yaratır. Anne Dizisi Son bölümü itibari ile dizide yaşanan olaylar bu şekilde gelişirken, şimdi gözler Anne Dizisi son bölümü sonrasında yayınlanacak yeni bölümde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler