Ana SayfaDünyaAngelina Jolie-Brad Pitt barıştı mı? Ağlayarak birbirlerine sarıldılar!

İlgili Postlar

Angelina Jolie-Brad Pitt barıştı mı? Ağlayarak birbirlerine sarıldılar!

Ayrılık haberleri ile sevenlerini üzen Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti barıştı mı? Gizli gizli buluşan çift, ağlayarak birbirlerine sarıldı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında 12 yıllık evliliklerini noktalama kararı alarak herkesi şoke eden Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, yeniden barıştıkları haberleri ile gündeme geldi.

[irp]

Angelina Jolie Brad Pitt gizli gizli buluştu

Çiftin biyografilerini kaleme alan Ian Halperin, İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği röportajda boşanma aşamasında olan Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin arkadaşlarının evinde buluştuklarını iddia etti.

[irp]

Gözyaşları içinde birbirlerine sarıldılar

Halperin, ilk adımı atanın Brad Pitt olduğunu iddia ederek Angelina Jolie ile gözyaşları içinde birbirlerine sarıldıklarını ifade etti. Çift, bir süre ağladıktan sonra tartışmaya devam etmiş. Halperin, bu buluşma sayesinde ünlü çiftin birbirlerini çok sevdiğini anladıklarını iddia etti.

[irp]

Ayrılık haberi şoke etmişti

Dünyaca ünlü Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, geçtiğimiz yıl Eylül ayında boşanma kararı alarak herkesi şoke etmişti. Ünlü çift, altı çocuğuna rağmen 12 yıllık evliliklerini noktalamaya karar vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler