Ana SayfaÜnlülerAlmila Ada'nın İlişkisi Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Almila Ada’nın İlişkisi Ortaya Çıktı

‘Adı Efsane’ diziyle daha yakından tanınmaya başlanan Almila Ada’nın ilişki içerisinde olduğu öğrenildi. Bugüne kadar Türk televizyonlarında çok fazla görülmeyen ve Adı Efsane dizisi ile daha yakından tanımaya başlanan Almila Ada 6 yıldan beri ciddi bir ilişki içerisinde.

23 yaşında olan ünlü oyuncunun 6 yıldan beri sürdürdüğü ilişkisi ile ilgili detaylar paylaşılırken özellikle sosyal medyadaki fotoğraflar oldukça dikkat çekti. Instagram hesabı özellikle oyuncunun diziye başlamasının ardından binlerce kişi tarafından takip altına alınırken oyuncu paylaştığı fotoğraflarda ilişkisi olduğunu da saklamayarak net bir şekilde duyurdu.

Almila Ada Fotoğraf Paylaştı

Oyuncu tarafından yapılan açıklamalarda altıncı yıllarını kutladıkları belirtilirken 6 yıldan beri pek çok farklı anı yaşayan çiftin farklı görüntüleri sosyal medyada yer aldı. Adı efsane adlı dizinin başrollerinde yer alan Almila Ada kısa süre içerisinde yakaladığı bu şöhret sayesinde bundan sonraki süre içerisinde de pek çok farklı dizide ve yapımda rol alacağını şimdiden gösterdi.

Dizide oynadığı karakter ile ilgili oynadığı rol ile beğeni toplayan kadının 6 yıldan beri ciddi bir ilişki içerisinde olması da genç oyuncu için en çok şaşkınlık yaratan konulardan bir tanesi oldu. Bugüne kadar ünlü isimlerin aşklarını ve ilişkilerini gizli tutmayı tercih etmesi bu konuda farklılık yaratırken Almila Ada 6 yıldan beri sevgilisi olan kişiyi binlerce takipçi ile paylaştı ve paylaşım ile tüm Türkiye’nin ilişkisini öğrenmesini sağladı.​

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler