Ana SayfaDedikoduAlmeda Abazi, Tolgahan Sayışman ile evlenmesini tebrik etmeyenlere sitem etti

İlgili Postlar

Almeda Abazi, Tolgahan Sayışman ile evlenmesini tebrik etmeyenlere sitem etti

Geçtiğimiz günlerde Los Angeles’da ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile dünya evine giren Almeda Abazi, kendisini tebrik etmeyen dostlarına sosyal medya üzerinden sitem etti. Abazi, “Demek ki onların dostluk anlayışıyla benim dostluk anlayışım uymuyormuş.” dedi. Detaylar haberimizde…

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile geçtiğimiz günlerde aşklarının başladığı yer olduğunu söyledikleri Los Angeles’da düzenlenen sade bir düğün töreni ile evlenen Arnavut güzel Almeda Abazi dostlarına sitem etti.

Tolgahan Sayışman ile evlendikten sonra kendisini tebrik etmeyen dostlarına çok kırılan Almeda Abazi, sitemini sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Abazi, kendisini tebrik eden Arnavutluk’taki dostlarına teşekkür ederken Türkiye’deki dostlarının tebrik etmemesine çok şaşırdığını vurguladı.

Almeda Abazi, Instagram hesabından “Hayatımın en mutlu günüydü, hayallerimi gerçekleştirdiği bu günde, hayatımın en önemli kararını verdiğim bu anda, yanımda olamasa da beni arayıp, soran, tebrik eden tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim, Arnavutluk’ta uzak – yakın bildiğim herkes beni ararken… hatta ve hatta dünyanın çeşitli ülkelerinden tebrik mesajları alırken; Türkiye’de çok şeyler paylaştığım insanların çoğunun aramaması beni şaşırttı. Demek ki bu insanların arkadaşlık dostluk anlayışları benimki ile uymuyormuş. Hayatta herkese başarılar.” mesajını yayınladı.

Almeda Abazi, oyuncu sevgilisi Tolgahan Sayışman ile Los Angeles’da düzenlenen, yakın dostları ve ailelerinin katıldığı sade bir düğün töreni ile hayatını birleştirdi. Çift, evliliklerinin ilk günlerini yaşıyor.

Tolgahan Sayışman kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler