Ana SayfaÜnlülerAlişan Nişanlısına Aldığı Yüzükle Gösteriş Yaptı

İlgili Postlar

Alişan Nişanlısına Aldığı Yüzükle Gösteriş Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile nişanlanan ve özellikle Türkiye gündeminde yer alan Alişan, magazin muhabirlerine oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

Eda Erol ile geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülenen Alişan, magazin muhabirlerini gördükten sonra nişanlısı Eda Erol’a söylediği sözlerle bir anda sosyal medyanın diline düştü. Özellikle Alişan, Eda Erol ile birlikte magazin haberlerine poz verdiği sırada nişanlısına yüzüğünü göstermesi gerektiğini söyledi.

“Çok Para Verdim”

“Yüzüğünü göstersene çok para verdim” diyen Alişan, bu sözleri ile birlikte Eda Erol’un elini kameralara göstermek istedi. Bu anlarda özellikle Eda Erol’un durumdan rahatsız olduğu ise dikkatlerden kaçmadı. Alişan’ın yaptığı bu davranışın haberlerinin gündemde yer almaya başlamasının ardından ise durum sosyal medyada geniş bir yer buldu. Özellikle Alişan’ın aldığı yüzük için 150 bin TL’lik bir ödeme yaptığını vurgulaması, pek çok kadın hayranı tarafından eleştirildi. Eleştirilerin genel noktasında ise bu durumun özellikle gösteriş için yapıldığının bariz bir şekilde belli olduğu oldu.

Düğün Yeri İçin Kavga Çıkabilir

Çift arasında yaşanan diğer bir diyalogda ise özellikle düğünün nerede yapılacağı ile ilgili bir kararsızlığın olduğu görüldü. Eda Erol yaptığı açıklamada özellikle Ali Sami Yen Stadı gibi çok büyük bir yere ihtiyaç duyacaklarını söyledi. Bu açıklama sonrasında tepki gösteren Alişan ise ilk kavgalarını edeceklerini ve bir Fenerbahçeli olarak Ali Sami Yen’de düğün yapamayacaklarını söyledi. “Ali Sami Yen mi kaldı aşkım? Sen artık Fenerlisin. Bak ilk kavgamızı edeceğiz” diyen Alişan’a nişanlısı yanıt vermedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler