Ana SayfaÜnlülerAlişan-Eda Erol ayrılığı, Esra Erol'un programını vurdu

İlgili Postlar

Alişan-Eda Erol ayrılığı, Esra Erol’un programını vurdu

Küsleri barıştırma programı ile ekranlara geri dönen Esra Erol, Alişan ve kız kardeşi Eda Erol’un ayrılığından etkilendi. Erol’un yeni programı için “Daha kardeşini barıştıramadı, milleti nasıl barıştıracak?” yorumları yapıldı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Esra Erol’un programını Eda Erol – Alişan ayrılığı vurdu

İzdivaç programlarının yasaklanması ile yeni sezonda format değiştirerek küsleri barıştırma programı sunmaya başlayan Esra Erol’u kız kardeşi Eda Erol ve Alişan’ın ayrılığı vurdu.

[irp]

Herkes Esra barıştırır demişti

Eda Erol ve Alişan’ın ayrılığının ardından Nur Yerlitaş da dahil olmak üzere çoğu kişi “Esra Erol yeni programında barıştırır.” yorumunu yapmıştı. Ancak, Eda Erol ve Alişan’ın barışmaması Esra Erol’un programını etkiledi.

[irp]

Umduğunu bulamadı

“Daha kardeşini barıştıramıyor, milleti nasıl barıştıracak.” yorumlarına maruz kalan Esra Erol, yeni programında istediği başarıyı elde edemedi.

[irp]

Reytinglerde düştü

Geçen sezona kadar sunduğu izdivaç programı ile reyting listelerini alt üst eden Esra Erol, şimdi ise büyük bir düşüş yaşadı. Bunda, kız kardeşi Eda Erol’un Alişan ile olan nişanını atması da etkili olduğu iddia ediliyor.

Esra Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler