Ana SayfaDedikoduAli Ağaoğlu'nun kızı Sena'nın, 37 kiloluk 300 bin euroluk gelinliği!

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena’nın, 37 kiloluk 300 bin euroluk gelinliği!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu’nu Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir görkemli düğün töreni ile evlendirdi. Sena Ağaoğlu, düğününde tasarımı Zuhair Murad’a ait olan 37 kiloluk ve 300 bin euroluk gelinlik giydi. Detaylar haberimizde…

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 23 yaşındaki kızı Senna Ağaoğlu’nu evlendirdi.Düğün töreni, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Sena Ağaoğlu, işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal ile hayatını birleştirdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın nikahı kıydığı son derece görkemli ve ihtişamlı olan düğün töreninde, gelin Sena Ağaoğlu, tasarımı dünyaca ünlü modacı Zuhair Murad’a ait 37 kilo ağırlığında ve 300 bin euro değerinde göz alıcı bir gelinlik giydi. Her detayın en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve kusursuz şekilde hazırlanan düğünde, gelin Sena Ağaoğlu’nun gelinliği en dükkat çeke detay oldu. Nikah şahitliğini ise, Hüseyin Ağaoğlu, Nurcihan Özhabeş, Mustafa Sadık Özhabeş, Ümran İnal ve Süleyman Kırcal gibi isimler yaptı.

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, damadına düğün hediyesi olarak Emirgan’daki 8 milyon dolar değerindeki yalının tapusunu verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler