Ana SayfaÜnlülerAli Ağaoğlu'nun Kızı İkinci Kez Evleniyor

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu’nun Kızı İkinci Kez Evleniyor

Ali Ağaoğlu’nun Kızı İkinci Kez Evleniyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturmuştu. Ali Ağaoğlu Çırağan Sarayındaki düğüne katılamayan akrabaları için Uludağ da bir düğün daha yapacak.

Ali Ağaoğlu'nun Kızı İkinci Kez Evleniyor

 

HEM DÜĞÜN HEM DOĞUM  GÜNÜ

Ali Ağaoğlu  kızı Sena için İstanbul Çırağan Otel’de yaptığı düğünün bir  benzerini Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.  Ali Ağaoğlu’nun 3 Mart’ta doğum gününü de kutlayacağı düğüne, soyadı Ağaoğlu olan 6 bine yakın akrabasından 1500’ü katılacak. Trabzon ve Türkiye’nin çeşitli yörelerindeki akrabalarını uçak ve otobüslerle Uludağ’a taşıyacak 

1500 AĞAOĞLU KATILACAK

Uludağ’daki otelinin gelecek akrabaları için yetmediğini söyleyen Ali Ağaoğlu, kendi otellerine yakın olan bir oteli kapattığını söyledi. Uludağ’da Ağaoğlu soyadlı 1500 kişinin geleceğini ve bunun bir rekor olacağını belirten Ali Ağaoğlu şöyle dedi:

“Bizim bu mutlu günümüzü paylaşmak isteyen akrabalarım için ikinci bir düğün yapmaya karar verdim. 3- 5 Mart tarihleri arasındaki düğünde kemenceler çalınacak, horonlar tepilecek. Ayrıca Trabzon ve Karadeniz yöresinin yiyecekleri menülerde bulunacak. Sanatçı olarak bizim bölgenin tanınan isimlerini çağıracağız. Çok güzel bir düğün olacak. Hazırlıklar şimdiden başladı. Trabzon’da ve diğer illerde bulunan akrabalarımı otobüslerle ve uçaklarla getireceğim. Aynı şekilde uğurlayacağım. Böylece kısa bir aradan sonra akrabalarımla yine hasret gideceğim” dedi.

Ali Ağaoğlu'nun Kızı İkinci Kez Evleniyor

GÜNLERCE HORON TEPİLECEK

Düğünde Karadeniz yöresi yemeklerinin ikram edileceğini, Karadenizli sanatçıların konserlerinde günlerce horon tepeceklerini söyledi. Akrabaları ile bir araya geldiğinde ve horon tepince mutlu olduğunu belirten Ali Ağaoğlu, Uludağ’a düğün için gelen akrabalarının istedikleri taktirde tatillerini uzatabileceğini söyledi.

Ali Ağaoğlu'nun Kızı İkinci Kez Evleniyor Ali Ağaoğlu'nun Kızı İkinci Kez Evleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler