Ana SayfaÜnlülerAli Ağaoğlu Genç Sevgilisiyle Zirvede!

İlgili Postlar

Ali Ağaoğlu Genç Sevgilisiyle Zirvede!

63 Yaşındaki ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, 24 yaşındaki genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile sevgililer gününü birlikte geçirmek için Uludağ’ı tercih etti.

Kış turizminin en gözde yerlerinden biri olan Uludağ’a giden çift, zirvede hem 14 Şubat sevgililer gününü hem de karın keyfini doyasıya çıkarttı. Renkli kişiliğiyle bilinen ünlü iş adamı Ağaoğlu, bir süredir sosyal medyada sevgilisiyle eğlenceli paylaşımlarda bulunmuş ve çiftin bu paylaşımları bir hayli ilgi çekmişti.

Bir Kucak Dolusu Gül

14 Şubat Sevgililer günü hediyesi için genç sevgilisine önce bir kucak gül hediye eden Ağaoğlu, bu hediyesinin ardından da kocaman bir ayıcık hediye etti.

Her Aynı Paylaştı

Balerin Duygu Su Gülpınar, sevgilisinden aldığı hediyeleri ve yaşadığı her anı Instagram hesabından paylaşarak fotoğraflarında mutluluk pozları verdi.  Bugüne kadar yaşadığı ilişkilerde özellikle abartılı hediyeleri ve davranışlarıyla dikkat çeken Ağaoğlu, bu sefer biraz daha mütevazı davranırken çevredeki vatandaşlardan da ilgi gördü. Bugüne kadar magazin dünyasında sık sık gündeme gelen çift, aralarındaki yaş farkı nedeniyle de eleştiriliyor.

Tüm bu eleştirilere rağmen aşklarını herkesin önünde cesur bir şekilde yaşamaya devam eden çift, gözden uzak olmayı tercih etmediği gibi aşklarının iddialardaki gibi sahte olmadığını da gözler önüne seriyor. Özellikle Duygu Su Gülpınar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile Ağaoğlu’nu ne kadar çok sevdiğini her fırsatta dile getirirken, Ağaoğlu da bu konuda geri kalmıyor.

Ali Ağaoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler