Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAleyna Tilki’nin “Cevapsız Çınlama” Şarkısı da Telif Hakkı Yedi

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin “Cevapsız Çınlama” Şarkısı da Telif Hakkı Yedi

Aleyna Tilki’nin “Cevapsız Çınlama”şarkısı da Çağatay Akman’ın “Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısından sonra telif hakkından dolayı, bu gecenin ilk saatlerinde Youtube’den kaldırıldı.

Yine; yeni bir telif skandalı da Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” adlı şarkısıyla ortaya çıktı. Videosu izleme rekorları kıran şarkı, sebebi bilinmeyen nedenlerle, telif hakkı ihlali gerekçesiyle, Youtube’den silindi. Daha Çağatay Akman’ın “Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısının telifi ile ilgili belirsizlik sürerken, bu kez de benzer durum Aleyna Tilki ile gündeme geldi. Telif hakkıyla ilgili en ilginç durum ise hak talebinin, Aleyna Tilki’nin kendisi tarafından verildiği şeklinde video ekranında açıklama bulunmasıydı. Şarkının orijinal videosunda böyle bir açıklama yer alması en az telif hakkı kadar merak uyandırdı.

 Telif Hakkı İçin Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman Ne Dedi?

“Cevapsız Çınlama” şarkısının; Youtube’den kaldırılmasından çok kısa bir süre sonra Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ikilisi, sosyal medya hesaplarından telifle ilgili açıklama yaptılar. Emrah Karaduman konu hakkında; Youtube’de güvenlik açığı nedeniyle hata olabileceğini ve telif hakkı olamayacağını ifade etti. Youtube’den kaldırılan video ekranında yer alan; “Aleyna Tilki’nin kendisinin telif hakkı talebinde bulunduğu” ile ilgili açıklama yazısı nedeniyle, yayılan birçok iddia, Aleyna ve Emrah tarafından asılsız ve komik bulundu.

“Cevapsız Çınlama” şarkısının hangi şarkıdan uyarlama olduğu, kime ait olduğu da henüz bilinmiyor. Telif hakkı talebinde bulunan gizemli kişinin ise kim olduğunun bulunması sabırsızlıkla bekleniyor.

Aleyna Tilki kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler