Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin Ailesine Savcılıktan Sorgu!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin Ailesine Savcılıktan Sorgu!

Türkiye’de Aleyna Tilki ile ilgili iddialar sona ermezken Savcılık yapılan bir ihbar üzerine Aleyna Tilki’nin ailesini bir saat boyunca sorguladı.

Özellikle içki alınan barlarda sahneye çıkmasıyla Türkiye’nin gündeminde yer almayı başaran Aleyna Tilki, bu olayların ardından gündemden düşmedi. Pek çok farklı kesim tarafından ağır bir şekilde eleştirilen küçük şarkıcının, 16 yaşında olması nedeniyle ailesi de eleştirilerden nasibini aldı.

Aleyna Tilki İçin Savcılık Harekete Geçti

Aleyna Tilki cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. Elde edilen bilgilere göre savcılığa gelen bir ihbar savcılığı harekete geçirdi. 16 yaşında bakıma ve korunmaya muhtaç olan Aleyna Tilki için ailenin ihmalkar davrandığı ve kızlarının yükümlülüğünü yerine getirmediği için ihbarın yapıldığı öğrenildi.

İhbarın ardından aile bir saat boyunca savcılıkta sorgula çekildi ve iddialar ile ilgili bilgiler alındı. İhbarı yapan kişinin kimliği belirsiz olurken emniyet birimleri tarafından bu konuda detaylı bilgi verilmedi. Yapılan ihbarda 16 yaşındaki şarkıcının cinsel istismara maruz kaldığı, alkol gibi zararlı maddelerin kullanıldığı ortamlarda yer aldığı ve tüm bu süreç içerisinde ailenin kızlarını korumadığı öne sürüldü. Bu iddialar ile savcı karşısına çıkan Aleyna Tilki’nin ailesi ise tüm iddiaları kabul etmezken kızları için gerekli olan tüm yükümlülükleri ve sorumlulukları aldıklarını söyledi.

Savcılık tarafından ailenin sorgusu tamamlandıktan sonra savcılıktan ayrılmalarına izin verilirken soruşturmanın önümüzdeki günlerde devam edeceği ve durumun adli makamlara taşınabileceği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler