Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin 2018 hedefine çok şaşıracaksınız

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin 2018 hedefine çok şaşıracaksınız

Geçtiğimiz akşam dostlarıyla birlikte 17. yaşını kutlayan Aleyna Tilki doğum günü partisiyle dahi Türkiye’de konuşulmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde özellikle yaşı ile ilgili farklı iddiaların gündemde yer aldığı Aleyna Tilki, dün akşam 17. yaşını kutlamak için sevenleriyle bir araya geldi.

Sanat camiasının son dönemlerde en çok sevilen isimlerinden birisi olan Aleyna Tilki, doğum gününde oldukça mutlu halleriyle dikkatlerden kaçmadı. Aleyna Tilki’nin 17 yaşına özel olarak Emrah Karaduman tarafından özel bir parti düzenlenirken bu partide Aleyna Tilki’nin arkadaşların yer aldı.

Çok İddialı!

Özellikle Türkiye’de ilk tanındığı günden itibaren özgüveninin yüksek olmasıyla dikkat çeken Aleyna Tilki, parti sonrasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aleyna Tilki, gelecek ile ilgili hayallerini anlatırken şarkıcının oldukça iddialı olması da gözlerden kaçmadı.

Dünya Starı Olacağım

Öyle ki 2018 yılında yeni yaşıyla birlikte dünya starı olmak istediğini söyleyen Aleyna Tilki, tüm bu açıklamaları sonrasında sosyal medyada en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi oldu. 2018 yılında dünya starı olmak istediğini söyleyerek bu konuda ne kadar yüksek bir hedef belirlediğini gözler önüne seren Aleyna Tilki, özellikle açıklamaları yaptıktan sonra sanat dünyasında en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başardı.

Gelecekte bir türkü albüm çıkaracağını da belirten Aleyna Tilki, Türkçe türkü albümü yapmadan Türkiye’den gitmek istemediğini ve Türkiye’de bu konuda yapacak daha çok işinin olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler